ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ «ΕΞΑΡΕΣ» Ο ΜΙΤΣΕΛ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Θα εγκαταλείψει ο Ολυμπιακός την υπόθεση πρωτάθλημα; Αυτό είναι το λογικό ερώτημα και ισχύει σε κάθε ομάδα που βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, όπως ο Ολυμπιακός. Κάθε ομάδα που κλείνει έναν κύκλο και πριν γνωρίσει την ανάκαμψη έχει ανάγκη να μαζέψει τα συντρίμμια της.

Ποιον κύκλο έκλεισε ο Ολυμπιακός και ποια συντρίμμια; Ο πρωταθλητής εμφανίζεται σχεδόν με νέο κοστούμι, με νέα ομάδα, η οποία βέβαια δεν πρόλαβε να φθαρεί. Δεν έχει την ίδια ομάδα, δεν είναι ο ίδιος ο Ολυμπιακός που πήρε σερί τέσσερα πρωταθλήματα και ολοκλήρωσε έναν κύκλο ζωής.

Ο Μίτσελ με τα Γιάννενα άλλαξε όλη σχεδόν την ενδεκάδα. Τρελλό. Απίθανο. Νέους παίκτες ένα προπονητής δοκιμάζει, επιβάλλεται να δοκιμάζει όταν η ομάδα βρίσκεται στα επάνω της. Κι όχι μαζύ τέσσερις και οκτώ αναπληρωματικούς!

Ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός 2014-15, πριν ακόμα ξεκινήσει ο νέος κύκλος του, έχει αρχίσει να τον παίρνει η κάτω βόλτα. Και ο Μίτσελ ακυρώνει τη βασική ενδεκάδα μ' άλλην. Ρίχνει ζάρια ο Ισπανός; Και εξάρες να του καθότανε με τα Γιάννενα χαμένος θα 'ναι.

Διαβάστε ακόμα:

Μίτσελ, έχεις κάτι να πεις;