ΣΤΑΣΙΜΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟ 4-2

Πηγή: Intime
 

Τρείς νίκες στην Ευρώπη ήταν κάποτε στόχος απλησίαστος για τον Ολυμπιακό. Με τρία τρίποντα στο Καραϊσκάκη ο πρωταθλητής έμεινε έξω από το τσάμπιονς ληγκ. Δικαιολογημένα, όταν τα περίμενε όλα στο τελευταίο παιχνίδι. Που κινδύνευσε να μην το πάρει επειδή οι παίκτες του Μίτσελ δεν παρουσίασαν καμμία βελτίωση. Παραμένει το πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και δεν βγαίνει από το λούκι, λόγω της ψυχολογικής ανάσας με το 4-2 σε βάρος της Μάλμε.

Ο αντίπαλος. Η Μάλμε. Μία κλάση πίσω από τον Ολυμπιακό. Ομάδα με κλασική ποδοσφαιρική παιδεία, όμως χωρίς δυνατότητες. Οι Σουηδοί ήθελαν, προσπάθησαν, αλλά δεν μπορούσαν. Κι όμως, αυτή η ομάδα, η μέτρια, η μετριότατη με τις αδυναμίες, τα πολλά λάθη έβγαλε δύο γκολ σεμιναριακά. Και το δεύτερο ήταν φωτοτυπία του πρώτου.

Δύο γκoλ που ισοφάρισαν το σκόρ σε 1-1 και σε 2-2 με λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρο. Δεν έχει ο πρωταθλητής καλούς αμυντικούς. Την περασμένη σαιζόν είχε πολύ καλά μπακ. Δεν γίνεται καλη άμυνα χωρίς τους κατάλληλους παίκτες.

Πρόβλημα στην ανάπτυξη ο Ολυμπιακός. Είναι υπόθεση προσωπική. Ατομική. Η ομάδα αναπτύσσεται χάριν το κέφι και το γαμώτο κάποιου, κάποιων.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποιον μαλάκα πρόεδρο ομάδας έμπλεξε