ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Πηγή: Intime
 

Με μουσουλμανική μαντήλα πια κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα Ολυμπιακός. Γι αυτό δεν τον αναγνωρίζεις. Μία από τα ίδια είναι. Μέσα στο μπούγιο κι αυτός. Γι αυτό δεν τον ξεχωρίζεις από τον αντίπαλο, ας είναι αυτός στις τελευταίες θέσεις βαθμολογίας. Μόνο η φανέλλα φανερώνει το ειδικό του βάρος. Η φανέλλα του Ολυμπιακού. Η φανέλλα του πρωταθλητή.

Σκέτος τζιχαντιστής με αποστολή να κάνει τυφλό κτύπημα και να εξαφανιστεί. Και να αναμένει πως θα αντιδράσουν οι ανταγωνιστές. Εκεί έφτασε το έργο. Να μοιράσει ντόπες και ψυχοφάρμακα ο Ολυμπιακός σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ότι μπορούν και οι δύο τους να τον αμφισβητήσουν.

Κέρδισε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός 2-1 στην Λιβαδειά. Αυτό μετράει. Εχανε 1-0 και τελικά γύρισε το παιχνιδάκι στις καθυστερήσεις με τον Μήτρογλου. Το ότι βρίσκεται ακόμα στο λούκι είναι άλλο.

Προέχει ότι άρπαξε τη νίκη και κρατάει τη διαφορά από την κορυφή. Οι χειροκροτητές θα πανηγυρίσουν σαν ακροατήριο πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής με στημένα παλαμάκια το τρίποντο στη Λιβαδειά και αμπλουαγιέ τα σουβλάκια απ όλα. Η ελπίδα για τον τίτλο παραμένει ξύπνια.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού για να βγει από το λούκι