Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Μέσα στο μπάτζετ της σαιζόν είναι τα λεφτά που θα δαπανηθούν για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών Ιανουάριο μήνα. Να ξέρουμε τι λέμε. Δεν ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ π.χ. έχει έναν προϋπολογισμό ετήσιο 10,5 εκ. ευρώ. Όχι, κύριε.

Οι μεταγραφές στη μέση του πρωταθλήματος είναι απαραίτητες. Να μη σου πω «προγραμματισμένες». Πολύ περισσότερο για την ομάδα με υψηλούς στόχους, εκείνη που κάνει πρωταθλητισμό.

Είναι άσχετος με το αντικείμενο ο μεγαλομέτοχος ή, τον δουλεύουν συνεργάτες του και προπονητής, ότι είμαστε οκεϋ, θα βγάλουμε το πρωτάθλημα με τα λεφτά που είπαμε από την αρχή της σαιζόν.

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκες. Ακόμα και την 2η θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό, να είχε στόχο, πάλι χρειαζότανε κατεπειγόντως ενισχύσεις. Και ποιο είναι το φοβερό; Όχι μόνον πονάει η ομάδα από στοχευμένες μεταγραφές, αλλά δεν βγαίνει το πρωτάθλημα με 12-14 ενδεκαδάτους παίκτες. Άρα, η ομάδα χρειάζεται και άτομα. Πλήρωμα το πειρατικό. Ποια είναι η αλήθεια, συγκεκριμένα, για τις προσεχείς αγορές του Ιανουαρίου; Δικαιολογημένα ο Ρώσος προβληματίζεται γιατί στον ΠΑΟΚ έχει ψωνίσει από σβέρκο, κι όχι μόνον δυο και τρεις φορές. Θα κάνει, τελικά, μεταγραφές, έναν σε κάθε γραμμή, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Γιατί;

Δεν ξέρεις τι μπορεί να «βγει» από τις επαφές με τους ατζέντηδες, που πάντα τελευταία στιγμή βγάζουν λαγούς από το καπέλο. Κι εκεί που μια ΠΑΕ πάει για έναν, ο επαγγελματίας να της σπρώξει πακέτο και δεύτερο ποδοσφαιριστή.

Το μαράζι του Αναστασιάδη είναι ότι θέλει «μπαλαντεριάρηδες» παίκτες τον Ιανουάριο. Δηλαδή; Έναν αμυντικό π.χ. που να μπορεί να παίζει όχι μονάχα σε μια θέση. Ένα μέσο, που να γίνεται και κανονικός επιθετικός.

Τι λεφτά θα δώσει ο Ιβάν θα εξαρτηθεί στα νταραβέρια με τους μάνατζερ. Ίσως μόνον ένα, ίσως και πλέον των δυο εκ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο παίκτης που δεν παίζει για τη φανέλλα του ΠΑΟΚ