ΟΤΑΝ Η ΟΜΙΧΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ

πηγή: Intime
 

Παρότι δεν μου αρέσει να το λέω, θα το πω: Το είχα πει, εγώ!!! Παναθηναϊκός speaking... Με το βραβείο Αρνιακού - Καλιάνου παραμάσχαλα και με τα αχαμνά σε δημόσια θέα, οι άνθρωποι της δημοφιλούς ομάδας, δήλωναν δικαιωμένοι και αγανακτισμένοι.

Ναι, ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Ναι, η ομίχλη ήταν στους Ζωσημάδες! Επίσης, ότι η Σούπερ Λίγκα έκανε γκέλα. Οχι, όμως επειδή δεν αποδέχτηκε το αίτημα της τελευταίας στιγμής για αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα. Οπως, είπε ο Αναστασίου στην κάμερα, το αίτημα έγινε την Τετάρτη. Οχι τη μεγάλη Τετάρτη ούτε την Τετάρτη της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Αλλά την προ τεσσάρων ημερών Τετάρτη. Και η Σούπερ Λίγκα έπρεπε, κατά την άποψη των πρασίνων, να γράψει στα παπάρια της τη συνδρομητική τηλεόραση που πληρώνει το -μεταξύ μας- ανύπαρκτο προϊόν και να αλλάξει την ώρα.

Η παπαριά, λοιπόν, της Σούπερ Λίγκας δεν είναι που απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού, αλλά που δεν μέτρησε σωστά τα πράγματα, ώστε να φτιάξει ένα πρόγραμμα που θα λαμβάνει υπόψιν ακόμα και τα βραδινά ματς να γίνονται σε περιοχές με καλύτερες καιρικές συνθήκες. Εξαρχής κι όχι στην τούρλα της Κυριακής.

Το μέγιστο πρόβλημα, όμως, είναι η ξεδιαντροπιά της πουτάνας της ομίχλης. Δεκατρία χρόνια είχε να διακόψει ματς στα Γιάννινα και το έκανε τώρα που η Πανάθα είχε προβλέψει την εμφάνισή της. Κάποιος εκεί πάνω μας κάνει πλάκα, μαζύ με τους εδώ κάτω χαβαλέδες!

Διαβάστε ακόμα:

Πού φταίει και πού δεν φταίει ο Αγγελος