ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ

πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης θέλει το πρωτάθλημα. Να το ξαναπάρει. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνον το 5x5. Τα 5 πρωταθλήματα σε 5 σαιζόν. Όχι με τον Μίτσελ να διακόψει τη συνεργασία, κάτι απλό και σύνηθες. Ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να μη χάσει το πρωτάθλημα.

Μια τέτοια αποτυχία πέρα από τις τυχόν οικονομικές απώλειες κοστίσουν στην ΠΑΕ, θα αποτελέσει πλήγμα στο προσωπικό γόητρο του προέδρου του Ολυμπιακού. Τελικά, ο κίνδυνος να σπάσει το σερί του Μαρινάκη, να μη γίνει το 5x5, ήταν η αιτία να μη συμπληρώσει διετία, παρά 28 ημέρες, ο Μίτσελ στο λιμάνι.

Το “μήνυμα” Μαρινάκη στους παίκτες θα είναι ξεκάθαρο: Με τον προπονητή σας τελειώνουμε διότι μου έλεγε ότι είστε παικταράδες. Έτσι, όμως, όπως παίζετε, κύριοι επαγγελματίες, δεν δικαιώνετε ούτε την αξία σας, ούτε τα φράγκα που κονομάτε.

Για τον μεγαλομέτοχο, λοιπόν, χωρίς τον Μίτσελ στον πάγκο οι ποδοσφαιριστές χάνουν ένα άλλοθι. Και τους βάζει αυτούς απέναντι στον κόσμο. Δεν θα 'ναι υπόλογος στον κόσμο ο Μαρινάκης, ούτε ο Μίτσελ που ανακουφισμένος φεύγει από τον Ολυμπιακό και, κατά τη γνώμη του, σούπερ επιτυχημένος.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοντελάκι και οι Βάις του Ολυμπιακού