ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Σαφέσταστα τα ξεκαθάρισε ο Μαρινάκης για το γνωστό θέμα των μεταγραφών. Ούτε μισές κουβέντες είπε ο εφοπλιστής, ούτε μίλησε αφηρημένα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Με κάθε τρόπο να το ξαναπάρουμε. Μου μιλάτε για μεταγραφές όταν δεν έχουμε αντίπαλο; Από ποιον να χάσουμε το πρωτάθλημα, απ' αυτον τον ΠΑΟΚ; Αυτά είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες του ενάμισυ και των δύο εκ. ευρώ. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, μεταγραφές σε πρωτάθλημα που οι διάφοροι Πλατανιάδες, Λεβαδειακοί και Πανιώνιοι έχουν παίκτες των 750 ευρώ.

Υπάρχει σχόλιο; Από πλευράς μου βεβαίως και υπάρχει. Αλλοίμονο. Τη δουλειά μας κάνουμε.

Ασχετοσύνη φανερώνει ο πρόεδρος ομάδας όταν δημόσια υποστηρίζει ότι κάνω ή, δεν κάνω μεταγραφές σήμερα ανάλογα με τους στόχους που έχω σε ορίζοντα 3-4 μηνών. Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή δεν μοιάζει με αγορά ενός πακέτου ζυμαρικών από το σούπερ μάρκετ που την άλλη μέρα τα μαγειρεύω και τα τρώω. Όχι, βέβαια.

Κάνεις μια μεταγραφή ή, τρεις για να χωνευθούν στην ομάδα. Να αφομοιωθούν από την ομάδα οι μεταγραφές, να γίνουν ένα. Αυτό απαιτεί χρόνο.

Ο Ολυμπιακός, λέει ο Μαρινάκης, δεν χρειάζεται μεταγραφές για να πάρει το πρωτάθλημα. Συμφωνώ 100%. Έχει το καλύτερο υλικό από κάθε άλλη ομάδα. Το ότι η ομάδα σέρνεται είναι άλλο θέμα.

Παρακάτω. Παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και χρειάζεται ενίσχυση εν όψει τσάμπιονς ληγκ. Ε, τότε, σύμφωνα με την αντιποδοσφαιρική “λογική” του Μαρινάκη θα κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι. Και πότε θα προλάβουν οι μεταγραφές να δεθούν με την ομάδα;

Μιλάμε για μπάλλα, όχι για πακετάρισμα σε κονσέρβα. Είναι άσχετος από ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης ή, λέει αυτά που τον συμφέρει να λέει;

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Καστίγιο στον Μήτρογλου