Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

πηγή: Intime
 

Την αλήθεια είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν εξήγησε γιατί δεν είναι αναγκαίες οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Τη μαύρη αλήθεια για το πρωτάθλημα που παίρνει εδώ και τέσσερα χρόνια, δηλαδή από τότε που έγινε μεγαλομέτοχος στην δημοφιλέστερη ελληνική ομάδα.

Σιγά, μωρέ! Να κάνει κι άλλες μεταγραφές ο Ολυμπιακός, είπε ξεκάθαρα ο Μαρινάκης, όταν παίζει σε πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν κάτι πιτσιρικάδες των 750 και χιλίων ευρώ. Ανέφερε, μάλιστα, τον Πλατανιά, τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό. Κι άλλες ομάδες να ανέφερε δεν θα έπεφτε έξω.

Αυτό είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο γίνεται λιγώτερο ανταγωνιστικό. Έφθασε σχεδόν στη μέση της σαιζόν και προηγείται ένας προβληματικός ΠΑΟΚ, ακολουθεί ένας Ολυμπιακός ο χειρώτερος επί Μαρινάκη και ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει σχέση ελάχιστη με τον γνωστό πάλαι ποτέ Παναθηναϊκό.

Σιγά μωρέ, είπε ο Μαρινάκης, που για να μη χάσω το πρωτάθλημα απ' αυτόν τον ΠΑΟΚ, να υποχρεωθώ να κάνω μεταγραφές. Το ξαναλέω. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε την αλήθεια. Και δεν κώλωσε να πει την αλήθεια υποτιμώντας τον Ολυμπιακό. Απαξιώνοντας τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η ομάδα του.

Έτσι είναι. Όταν μια ομάδα παίρνει πρωτάθλημα της πλάκας τότε δεν έχει αξία αυτή η “επιτυχία”. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός ξεκίνησαν τη σαιζόν με στόχο το πρωτάθλημα. Που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει σ' ένα πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός άρχισαν να ομιλούν για πρωτάθλημα μόνον όταν ο Ολυμπιακός παρουσίασε αγωνιστική παράλυση, με συνέπεια να αντικατασταθεί ο προπονητής του.

Διαβάστε ακόμα:

Ακόμα κι αν αποκλείσει τον Ολυμπιακό