ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ «ΕΤΣΙ»

πηγή: Intime
 

Αμάν πια! Αυτός είναι ο χειρώτερος καρκίνος. Αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη, για να μην πω την αποκλειστική ευθύνη για τη διαιτησία στην Ελλάδα, δεν χάνουν ευκαιρία να τα χώνουν στα κοράκια. Όχι, ρε! Όποτε ανοίγει το στόμα του ο Σάββας Θεοδωρίδης είναι αδύνατον να μη βγάλει τον καϋμό του ότι έχει παράπονα από τους διαιτητές. Ότι οι σφυρικτράκηδες ευνοούν τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.

Ειλικρινά, είμαι εξωγήινος. Γι' αυτό δεν γνώριζα ότι ο Ολυμπιακός έχει αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Και ότι ο μόνιμος πρωταθλητής είναι θύμα της διαιτησίας. Με πληροφορεί σχετικώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που μιλάει για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου, από τους διαιτητές που βοηθάνε άλλες ομάδες, κι όχι από τον ίδιον τον Θεοδωρίδη.

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Αμάν, πια! Το είπα. Να το ξαναπώ; Αμάν, πια! Δεν θα σταματήσει ποτέ αυτό το έργο με τις ύποπτες διαιτησίες στο πρωτάθλημα. Και οι μπηχτές για
τα “ανθρώπινα” κι όχι φαλτσοσφυρίγματα. Ποτέ. Γιατί;

Επειδή τίποτα δεν αλλάζει στο πρωτάθλημα. Ούτε και πρόκειται να αλλάξει. Και επειδή, επίσης, τίποτα δεν αλλάζει με τα λόγια. Τα σάλια. Τα παράπονα, τις καταγγελίες.

Διαβάστε ακόμα:

Να ποια είναι η συμμορία της Τούμπας!