Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό που συνέβη στον ΟΦΗ με τον Ολλανδό προπονητή Ευγένιο Γκέραρντ δεν έχει προηγούμενο, αλλά και ούτε... επόμενο στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Αυτό που υποτίθεται επιδιώκει κάθε ομάδα, το απόλυτα ιδεώδες, συνετελέσθη σε μια επαρχιακή ΠΑΕ.

Περισσότερο από 15 χρόνια έμεινε στον ΟΦΗ ο Ολλανδός. Ρεκόρ παραμονής που θα το ζήλευαν και στην Αγγλία, όπου τον παληό καλό ρομαντικό καιρό ήταν έκπληξη προπονητής και ομάδα να χώριζαν τον πρώτο ή, τον τρίτο χρόνο.

Με τυφλά τα μάτια είχε εμπιστοσύνη στην αξία του Γκέραρντ ο “εξωδιοικητικός” παράγων του Οφη Θόδωρος Βαρδινογιάννης, ο Κρητικός μεγαλοεπιχειρηματίας, της γνωστής οικογενείας, που στήριζε οικονομικά τον ΟΦΗ. Ό, τι πει ο Γκέραρντ, ήταν ο μακαρίτης Θόδωρος, κλασικός ανοιχτοχέρης.

Ο Γκέραρντ είχε πολύχρονο δεσμό με την ιδιαιτέρα του Θόδωρου Βαρδινογιάννη. Τελικά, αφού παντρεύτηκε μια άλλη κοπέλλα έγινε... Κρητικός, μόνιμος κάτοικος του νησιού
και οινοπαραγωγός.

Λένε στα αστεία ότι ο Ολλανδός γεννήθηκε χωρίς μαλλιά, χωρίς τρίχες, δεν έχει σε κανένα μέρος του... σώματός του, όχι μονάχα στο κεφάλι. Και στη γκαρδαρόμπα του, όπως άλλοι έχουν παντελόνια, σακάκια, παλτά, μπλούζες, εκτός απ' όλα αυτά ο Γκέραρντ έχει και τις περούκες του.

Σήμερα δεν υπάρχει ο ΟΦΗ του Θόδωρου Βαρδινογιάννη και του Ευγένιου Γκέραρντ. Σήμερα ο ΟΦΗ είναι βροχή και μπόρα.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη: Η σχέση Θόδωρου Βαρδινογιάννη - ΟΦΗ