ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ

 

Άσε στην άκρη το αποτέλεσμα, δεν λέει τίποτα το 1-1. Ποδόσφαιρο έπαιξαν Ξάνθη και Παναθηναϊκός και εμείς βλέπουμε το ματσάκι ποδοσφαιρικά, όχι οπαδικά. Θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν 2-0, όπως και 1-2. Καμμία σημασία για το παιχνίδι κυπέλλου, όταν ακολουθεί η ρεβάνς. Που σημαίνει ότι η Ξάνθη ελπίζει στην πρόκριση κι αν δεν κέρδισε, όπως ο Παναθηναϊκός και να έχανε μπορεί να αποκλείσει την Ξάνθη.

Παίχθηκε ποδόσφαιρο που να ικανοποίησε; Αυτό είναι το ζητούμενο. Κάθεσαι να δεις καλή μπάλλα και πώς να στη δώσουν δύο ομάδες, κατ' αρχήν, χωρίς ρυθμό. Δυο αντίπαλοι ανίκανοι να πιάσουν ρυθμό. Ούτε βγαίνουν στο γήπεδο με το πάθος να δράσουν. Να προσφέρουν θέαμα. Υπάρχει η δικαιολογία. Βαρύ το γήπεδο. Λάσπη από τη βροχή.

Το γκολ της Ξάνθης στα τελειώματα του ημιχρόνου ήρθε αφού προηγουμένως είχε στείλει το “μήνυμα” στον Παναθηναϊκό να το... περιμένει. Με εξαιρετική ευκολία οι γηπεδούχοι ξεμαρκαριζόντουσαν, άνοιγαν χώρους στην αντίπαλη άμυνα και βρισκόντουσαν σε θέση βολής. Θαύμα φάση με 1-0, να ήταν κι άλλες τέτοιες στο παιχνίδι.

Το 1-1, τελικά, το έκρινε ο Μπεργκ. Με το γκολ του 88 που έβαλε χωρίς να σκοράρει ο ίδιος. Και με το γκολ που έχασε στα χασομέρια, μόνος, με κατοχή της μπάλλας στο τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Ναι, ο “σκόρερ” της ισοφάρισης ήταν ο Σουηδός. Μόνος του έριξε τη φάση από πλάγια, δούλεψε δυο αντιπάλους και στον κατάλληλο χρόνο έστειλε τη μπάλλα στην καρδιά της εστίας, όπου ο Καρέλλης απλά ολοκλήρωσε τη φάση.

Διαβάστε ακόμα:

Η σχέση ΟΦΗ - Θόδωρου Βαρδινογιάννη