ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ποιος θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας; Βάλτε να πάνε, πήγανε. Ό, τι κάτσει. Ό, τι αποφασίσει ο Καραγκούνης. Μιλάμε ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ταγκανίκα.

Κάποτε, και μέχρι πρόσφατα, υπήρχε η “θέση” του υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου. Η εφεύρεση. Ο πρωθυπουργός έκανε κάποιοιν υπουργό χωρίς υπουργείο. Το ίδιο και το ιερατείο της Εκκλησίας. Ο αρχιεπίσκοπος χρίζει κάποιον μητροπολίτη χωρίς να του δίνει μητρόπολη.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πρωθυπουργός άνευ χαρτοφυλακίου, μάλλον άνευ κυβερνήσεως. Ούτε για ανέκδοτο δεν λέγεται. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής χωρίς να έχει εξουσιοδότηση από κανέναν (ποιον;) έχει αμολυθεί στα ταξίδια να... βρει τον αντικαταστάτη του Ρανιέρι. Με ποια κριτήρια; Με ποιο μπάτζετ; Δεν είναι δυνατόν να κάνει επαφές χωρίς να γνωρίζει ποιον αναζητεί, δηλαδή ποιος είναι ο κατάλληλος.

Δυο τομείς έχει η ΕΠΟ, κατά βάσιν. Την εθνική ομάδα και τη διαιτησία. Εντάξει, η διαιτησία, όπως λέγεται, ελέγχεται από την εγκληματική οργάνωση. Το γνωρίζουμε. Το έχουμε εμπεδώσει. Για την εθνική ομάδα ποιος αποφασίζει; Αν ο Καραγκούνης τότε στην πραγματικότητα αποφασίζει ο κανένας.

Διαβάστε ακόμα:

Να πουν ένα μυστικό στον Μαρινάκη