Ο ΠΑΟΚ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Έχει τελειώσει, λέει, ο Σαλπιγγίδης. Με συμπληρωμένα τα 33 χρόνια ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής και ένα από τα παιδιά μάλαμα των ελληνικών γηπέδων, δεν τραβάει άλλο. Έτσι λένε. Και οι παοκτσήδες σε κάθε ευκαιρία τον αποδοκιμάζουν. Ελεεινότητες.

Η συμπεριφορά της παοκτσήδικης εξέδρας, λέει ο αποδυτηριάκιας, είναι που θέλει να κόψει τη μπάλλα στον ηρωικό Σαλπιγγίδη. Η αλητεία της κερκίδας έχει “τελειώσει” πρόωρα τον διεθνή κυνηγό, που απορώ με τη ψυχική δύναμή του να καταπίνει τις αθλιότητες σε βάρος του. Κάποιος άλλος μ' όσα του κάνουν θα είχε σκαρφαλώσει στην κερκίδα να ξηγηθεί...

Γιατί, λέει, είχε πάει στον Παναθηναϊκό. Γιατί μας πούλησε. Δεν τα λένε καλά. Καθόλου καλά. Δυο φορές γλύτωσε από οικονομική καταστροφή τον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης. Με τα λεφτά της μεταγραφής του. Και με το πακέτο της χορηγίας του Βγενόπουλου. Και στο φινάλε δεν “έφυγε” ο Σαλπιγγγίδης από τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ τον “έστειλε” στον Παναθηναϊκό, για να κάνουμε ταμείο.

Οι λεχρίτες, όμως, επειδή ο Σαλπιγγίδης φοράει το Νο14 στη φανέλλα, αναφέρονται υποτιμητικά για “τον 28 δια δύο”. Για “τον 42 δια 3”. Πώς, όμως, να εκτιμήσουν την προσφορά και το ήθος και να τιμούν τον Σαλπιγγίδη αυτοί που δεν γνωρίζουν τι είναι τιμή. Που δεν είναι φίλαθλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Σάλταρε ο Ιβάν, τους διώχνει όλους από τον ΠΑΟΚ