Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟΡΕ!

πηγή: Intime
 

Μας έχουν πρήξει τα παπάρια με το ποδοσφαιρικό θαύμα του ΟΦΗ, επειδή έσκασε αυτό το 3-1 επί του ΠΑΟΚ. Κι εγώ λέω ότι δεν υπάρχει κανένα θαύμα και καμμία έκπληξη.

Μαζευτήκανε τα παλληκάρια του ΟΦΗ που δεν έχουν μία, αλλά και τίποτα καλύτερο να κάνουν αυτή τη στιγμή. Είχαν να επιλέξουν μεταξύ της ανεργίας και της αναμονής μήπως γίνει κανένα θαύμα. Διάλεξαν την αναμονή και έπαιξαν. Χωρίς πίεση και χωρίς στόχο. Ο ΟΦΗ δεν σώζεται ακόμα κι αν πάρει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Αν φτάσει στο τέλος.

Την αναξιοπιστία του ΠΑΟΚ την έχουμε συζητήσει. Οπότε προς τι η έκπληξη; Επαιξαν την μπαλίτσα τους κι έκανε τη λεζάντα του ο Αναστόπουλος, που από χθες έχει μιλήσει σε όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Ο μουστάκιας άλλαξε σακάκι και έκατσε πίσω από τα μικρόφωνα να συναγωνιστεί Τσίπρα και Βαρουφάκη. Χωρίς γραβάτα κι αυτός.

05-02-15anasto

Ο Αλενατόρε είναι η σύγχρονη εκδοχή του Αλέφαντου. Ας πούμε ο Αλεφαντόρε. Χωρίς κοντομάνικο, αλλά με ριγέ σακάκι. Είναι ντακαπάτος κι όχι καφενόβιος. Είναι καμικάζι κι όχι κανονικός προπονητής. Υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να κοουτσάρει μεγάλη ομάδα. Μιλάω για φυσιολογικές συνθήκες ώστε να θυμίσω τις έξω από τα συνηθισμένα γκέλες. Οταν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός είχε προπονητή τον Αλέφαντο, επίσης όταν στράφηκε στον Αναστόπουλο κάποια στιγμή. Συμβαίνουν κι αυτά σε στιγμές απόγνωσης. Οχι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, επαναλαμβάνω.

Ετσι που λες. Ολα αυτά είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, που ως διεκδικητής τίτλου έχασε από τον καπετάν μουστάκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι συντελέστηκε κάποιο θαύμα από την άλλη πλευρά. Κανένα θαύμα. Απλώς, τα νούμερα κάνουν νούμερα. Γα να ξέρουμε τι λέμε.

Διαβάστε ακόμα:

Η αισχρή προδοσία του ΠΑΟκτσήδικου λαού