ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΣ!

πηγή: Intime
 

Γέμισε ο τόπος από φωτογραφίες του Άλεξ Κάλας με το που κατέφθασε Θεσσαλονίκη ο πατριώτης από Νέα Υόρκη. Είναι ο χρηματοδότης. Ο υποψήφιος σωτήρας του Άρεως. Τουλάχιστον αυτός ξέρει τι θέλει. Και γιατί να μην υπάρχει εμπιστοσύνη όταν “συνεργάζεται” με Γερμανούς που έχουν ιδέα από το αντικείμενο ποδόσφαιρο. Όχι σκέτο ποδόσφαιρο, αλλά τις ποδοσφαιρικές μπίζνες, για να ξέρουμε τι λέμε.

Πρώην “πιατάς” ο Άλεξ Κάλας. Όταν είσαι ο τίποτας για να γίνεις επιχειρηματίας στην Αμερική πρώτα θα πλύνεις πιάτα. Και ποτήρια. Και μαχαιροπήρουνα. Άξιοι άνθρωποι είναι αυτοί, μπράβου τους που φτιάχτηκαν. Τι λέμε;

Πώς για να φτιάξει ο Άρης χρειάζεται να ξέρεις τι θέλεις, τι κάνεις. Οι Γερμανοί ξέρουν, άσε τον αδελφό του, τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τον πρώην προπονητή της Βέροιας, στην πραγματικότητα ήταν προπονητής του Αρβανιτίδη, του μεγαλομετόχου της Βέροιας. Τα αρειανά ξέρουν τι θέλουν;

Ξέρουν και παραξέρουν! Λέω για τον Α. Σ., τον ερασιτέχνη. Οι κύριοι με τίποτα δεν σκέπτονται να μείνουν έξω από το παιχνίδι. Γι' αυτό θα βάλουν κόκκινες γραμμές στον Κάλας. Δεν είσαι μόνος. Αν προχωρήσουμε στη διαδικασία να γίνει ΠΑΕ το μαγαζί, μετά την άνοδο στην Β' εθνική, είμαστε κι εμείς στο κόλπο. Και θα έχουμε λόγο. Έτσι ξηγιούνται.

Γκυπάρης ο Άλεξ Κάλας, δεν θα μιλήσει στα μικρόφωνα. Τι να πει; Είπε θα δουλέψουμε, ο Θεός βοηθός, επειδή η Παναγιά είναι απασχολημένη με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε τις εξελίξεις. Δεν μπορεί να μας κρυφτεί, ούτε η μια πλευρά, ο Ερασιτέχνης Άρης, ούτε η άλλη, ο Κάλας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό