ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ

πηγή: Intime
 

Φταίει η Αστυνομία. Μία από τις εφευρέσεις των Ελλήνων όπως φταίει το κράτος. Τα κόμματα. Ο μαλάκας ο προπονητής. Οι πουλημένοι ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος που να βάλει τα λεφτά στον κώλο του. Οι διαιτητές, αυτοί κι αν φταίνε. Έμεινε κάποιος, κάποιοι απ' έξω; Όλοι φταίνε, το λέμε εμείς οι αθώοι, τα θύματα, οι εισαγγελείς που ξέρουμε να δικάζουμε, να βλέπουμε τον ένοχο, τους ενόχους.

Ήρθαν οι καινούργιοι, οι σύντροφοι του Σύριζα, που έχουν την αγωνία όχι να πετύχουν, όχι να πάρουν αποτέλεσμα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πολιτικά είσαι ο μαλάκας της παρέας αν περιμένεις από τη μία ημέρα στην άλλη, δηλαδή από τον ένα χρόνο στον άλλον, να δεις μια άλλη Ελλάδα. Αυτό που τους καίει τους συριζαίους είναι τι να κάνουν για να ξεχωρίσουν. Ότι αυτοί είναι άλλοι, όχι μια από τα ίδια.

Δεν θέλουν οι συριζαίοι την αστυνομία στα γήπεδα. Σωστό. Πάνσωστο. Γιατί εγώ το κράτος, δηλαδή εγώ ο πολίτης να πληρώνα μεροκάματα τους μπάτσους για να αστυνομεύσουν τα πρεζόνια στις κερκίδες. Άστους να σκοτωθούν μεταξύ τους. Με τα χουλιγκάνια της άλλης ομάδας.

Μην πεις τη μαλακία, ότι τι φταίνε οι κανονικοί φίλαθλοι, όχι τα μαστούρια, που πάνε στο γήπεδο να δούν μπάλλα. Να μην πάνε! Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας. Αν είσαι πολίτης, αν έχεις συνείδηση πολίτη, τότε να κρατάς και συμπεριφορά πολίτη. Οι ομάδες είναι ΠΑΕ, είναι μαγαζιά. Αν, λοιπόν, θέλουν την αλητεία για πελατεία τους, εγώ δεν θα φάω.

Όχι, κύριε, δεν πάω στο μπουζουξήδικο όταν ο διπλανός μου βρίζει την κυρία που τραγουδάει, ούτε αν θέλει να αναποδογυρίσει το τραπέζι που κάθομαι.

Σωστό, λοιπόν, να μη θέλουν οι νέοι υπουργοί μέσα στο γήπεδο την μπατσία και αυτή να αστυνομεύει μόνον απ' έξω.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σόι μαγκιά του Μαρινάκη είναι αυτή