ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ

πηγή: Intime
 

Αυτή ήταν η τελευταία φορά τούτη τη σαιζόν που γέμισε η Τούμπα. Συνέβη λόγω Ολυμπιακού. Λόγω της μεγάλης σύγκρουσης με τον μόνιμο πρωταθλητή. Θα έχουν “δίκαιο” οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μην πατήσουν στο γήπεδο, μετά απ' όσα είδαν. Την ομάδα τους να είναι καταφανώς κατώτερη του Ολυμπιακού. Όχι απλά να μη μπορεί να κερδίσει τον πούστη τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι σωστό, όμως, οι παοκτσήδες να απομακρυνθούν από την ομάδα τους. Στην πραγματικότητα να χάσουν την επαφή τους με το ποδόσφαιρο.

Τι είδαμε στο κορυφαίο ντέρμπυ του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από τη διαφορά που χωρίζει τους δύο αντιπάλους. Είδαμε δύο ομάδες, τις δύο πρώτες της βαθμολογίας, να μην είναι σε θέση να παίξουν ποδόσφαιρο απαιτήσεων. Μπάλλα με ποδοσφαιρική δράση ποιότητας που να ικανοποιεί τον θεατή και τον τηλεθεατή.

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν μας έδωσαν ποδόσφαιρο της προκοπής. Με ρυθμό και φάσεις, με ενδιαφέρον και αγωνία. Το ότι ο Ολυμπιακός κρατάει τη διαφορά των 8 βαθμών με το 0-0 χεστήκαμε εμείς που δεν είμαστε οπαδοί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο προκλητικός Τσόρι απείλησε το ντέρμπυ