ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;

πηγή: Intime
 

Αποτυχημένη πέρα για πέρα ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ. Γιατί; Δεν το συζητάμε ότι ο πρωταθλητής έχει καλύτερους παίκτες, σε αξία και ποιότητα, όμως στο γήπεδο η ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει ήταν η ΑΕΚ. Γιατί;

Ας αφήσουμε σ' άλλους την αναζήτηση ευθυνών. Τον καταλογισμό ευθυνών σε παίκτες και προπονητές. Δουλειά σου είναι να παρατηρείς. Το πρώτο, λοιπόν, που αξίζει να επισημάνει κάποιος είναι ότι ο Ολυμπιακός με την απόδοσή του έδειξε ότι δεν ήξερε με ποια ομάδα έπαιζε. Αυτό το ήξερε η ΑΕΚ, ποιος είναι ο Ολυμπιακός.

Τι θα γίνει στη ρεβάνς; Άγνωστο. Όπως ήταν άγνωστο, δηλαδή αναπάντεχο η ΑΕΚ να σταθεί στα ίσα με τον Ολυμπιακό κι αν μια ομάδα δικαιούταν το δεύτερο γκολ αυτή ήταν η ΑΕΚ. Μιλάμε για ποδόσφαιρο, άρα όλα μέσα είναι στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Τίποτα δεν αποκλείεται, να δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, μια άλλη ΑΕΚ, όχι την ίδια όπως στο Καραϊσκάκη.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα ορίζει την ταυτότητα της ρεβάνς. Κατά πρώτον, υποχρεώνει την ΑΕΚ να ζητήσει το κύπελλο!!! Έτσι πάει. Ποιος να σταματήσει την ΑΕΚ αν αποκλείσει και τρίτη ομάδα της σούπερ λίγκα, μάλιστα τον πρωταθλητή, στη συνέχεια του κυπέλλου; Άρα, η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κάνει ντέρμπυ ηφαίστειο την ρεβάνς. Θα είναι ένας πρόωρος τελικός κυπέλλου.

Διαβάστε ακόμα:

Το θράσος της ΑΕΚ κόντυνε τον Ολυμπιακό