ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ ΝΑ ΤΗ ΒΡΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Ο Παναθηναϊκός κι όχι ο Ολυμπιακός θα παίξει στον ημιτελικό του κυπέλλου μπάσκετ με τον ΠΑΟΚ. Στις κάλτσες μου! Τελικά, το έτσι δικαστήριο δικαίωσε τον Παναθηναϊκό που είχε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι όχι τον Ολυμπιακό που είχε πάρει το ματς στα χαρτιά. Στις καλτσοδέτες μου. Άλλο είναι αυτό που μ' ενδιαφέρει εμένα.

Ήτανε τιμωρημένος ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού κύριος Γιαννακόπουλος Δημήτριος του Παύλου και όμως δεν απουσίασε από το ντέρμπυ. Κακώς. Ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση
και «κέρδισε» το ματς παρ' ό, τι το είχε χάσει στο γήπεδο με 77-78. Ξανά μανά στις σόλες μου. Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη. Και πάρτον κάτω τον Ολυμπιακό. Ξανά μανά στη σκελέα μου.

Δεν μ' απασχολούν αυτά. Είναι ντροπή να γεννιούνται με την ευθύνη των μπασκετικών ανώνυμων εταιρειών προβλήματα που δίνουν αρνητική δημοσιότητα στο αθλητικό θέαμα.
Αυτή είναι η θέση μου. Κέρδισε ο Ολυμπιακός στα χαρτιά. Στα παπάρια μου. Κέρδισε ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά. Στα παπάρια μου. Καμμία τέτοια δικαίωση δεν συγκινεί όσο το
ίδιο το μπάσκετ στο παρκέ. Άσε κάποιους να κάνουν ανάλυση της πολυσέλιδης δικαστικής απόφασης υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Ολυμπιακού. Στο πέος μου.

Διαβάστε ακόμα:

Γκάφα μέχρι γραφικότητας του Ολυμπιακού