ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

πηγή: Intime
 

Θα μας τρελλάνουν οι γάβροι. Με το ζόρι να πείσουν τον κόσμο, ίσως και τον εαυτό τους, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και πως θα αντέξει. Φοβερά πράγματα. Αμάν και τσισαμάν! Η ομάδα φεύγει για το... παγωμένο Κίεβο και καπάκι με την επιστροφή της θα παίξει στη Λεωφόρο. Ώχ, ωχ, ωχ...

Αλήθεια, τι θα πάθουμε αν ο Παναθηναϊκός τους έξι πόντους διαφορά τους μειώσει στους τρεις; Απίστευτο! Τέτοιο ταράκουλο έχουν πάθει οι γάβροι δημοσιογράφοι. Πιθανόν να μην... τρέμουν καθόλου και απλά φτιάχνουν κλίμα δικαιολογίας.

Δεν κατάλαβα. Η δουλειά μιας ΠΑΕ είναι αυτή. Να παίζει μπάλλα. Να θέλει με χίλια τη συμμετοχή σε διοργάνωση ευρωπαϊκή. Κι ακόμα να παίζει σε ντέρμπυ δύσκολα παιχνίδια για να καταδεικνύει την ανωτερότητά της.

Πρώτης γραμμής εφοπλιστής είναι ο Μαρινάκης και κάνει παγκόσμιο πρωταθλητισμό στον τομέα του. Γι' αυτό τα σκάφη του στόλου του είναι σύγχρονα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα όποιες καιρικές συνθήκες συναντήσουν όταν διασχίζουν τους ωκεανούς.

Αν δεν το γνωρίζουν να τους δώσουμε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός έχει μακράν τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Και, μάλιστα, επαγγελματίες που αν φορούσαν φανέλλα άλλης ευρωπαϊκής ομάδας δεν θα είχαν καλύτερο συμβόλαιο. Λοιπόν; Μανιαμουνιές είναι όλα αυτά που λένε για «τις δύο επικίνδυνες αποστολές εκτός έδρας» του Ολυμπιακού στα μέτωπα του Κιέβου και της Λεωφόρου.

Διαβάστε ακόμα:

Από που συνδέεεται στο skype ο Ιβάν Σαββίδης