ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο Τζάνδαρης θα πάει στον Ολυμπιακό. Στα παπάρια μας, οφείλει να πει κάθε παοκτσής. Να, όμως, που δεν το λέει. Δεν τον αφήνουν οι φυλλάδες να το πει αυτό και να το φχαριστηθεί ο φουκαράς ο παοκτσής. Με τους πρωτοσέλιδους τίτλους τον θέλουν φουκαρά τον παοκτσή και του πιπιλάνε το μυαλό για τον πούστη τον Ολυμπιακό. Και τι πετυχαίνουν;

Τον φουκαρά τον παοκτσή να τον κάνουν και μαλάκα. Δεν τους φθάνει να είναι φουκαράς, για να δέσει το γλυκό σώνει και καλά τον παοκτσή μια ζωή τον ζυμώνουν και με μπόλικη μαλακίτιδα.

Θέλει να φύγει ο Τζάνδαρης. Να φύγει. Στα παπάρια μας. Στον Ολυμπιακό θα πάει. Δυο φορές στα παπάρια μας. Στο φινάλε επαγγελματίας είναι το παλληκάρι, όπως επιχείρηση είναι η Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ, και ο καθένας νομιμοποιείται και ηθικά να διαλέγει εργοδότη σύμφωνα με τα συμφέροντά του.

Κάποιος Κόστα ήταν να έρθει στον ΠΑΟΚ και μπήκε, λέει, στη μέση να τον πάρει ο Ολυμπιακός. Ξανά μανά στα παπάρια μας, έπρεπε να σκεφθεί ο παοκτσής. Όχι, του λένε, ο Πορτογάλος από κούνια είναι παοτσής και γι' αυτό αρνήθηκε τα διπλάσια λεφτά που του πρόσφερε ο Μαρινάκης.

Πώς να σηκώσει κεφάλι ο κατακαϋμένος παοκτσής με τους ιεροεξεταστές του μεσαίνωνα που έχουν αναλάβει ρόλο επικοινωνιολόγου στον ΠΑΟΚ;

Διαβάστε ακόμα:

Καρφί στο φέρετρο του ΠΑΟΚ το 4-0