Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!

πηγή: Intime
 

Πάρτε το σαν αστείο αυτό που θα διαβάσετε. «Τα 'σπασε η κυβέρνηση με όλη την Ευρώπη και την πληρώνει στη διαιτησία ο Ολυμπιακός». Γελάσατε; Σίγουρα, όχι. Πράγματι, είναι μαλακία να το διασκεδάσει κάποιος διαβάζονται μια ανοησία. Μία δήθεν αστειότητα. Αν, βέβαια, ο συντάκτης της μαλακίας στο twitter το έγραψε για πλάκα. Άγνωστο!

Πιθανόν και να το εννοεί. Ότι επειδή η κυβέρνηση του Σύριζα το παίζει τσαμπουκαλήδικα με τους δανειστές μας, επειδή ο Βαρουφάκης κάνει μαγκιές, πήρε ένα μάθημα ο Ολυμπιακός από το αυστριακό κοράκι, να καταλάβουν οι Έλληνες μέχρι πού φθάνουν τα νταηλίκια τους.

Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κύριος Μουρούτης είναι αυτός που ανεκάλυψε, που ερμήνευσε τη... δυσφορία των Ευρωπαίων εταίρων μας με την υποτιθέμενη εχθρική διαιτησία στο Ντνίπρο-Ολυμπιακός 2-0.

Φοβερά πράγματα. Να έχεις μια υπεύθυνη δημόσια θέση και στο βαθμό που σου ανήκει μια άλφα υπευθυνότητα ως George Mouroutis και να ασχολείσαι το ίδιο βράδυ, στις 19 Φεβρουαρίου, με την... πολιτικοποίηση μιας ποδοσφαιρικής σφυρίκτρας. Είμαστε για κλωτσές.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 'χωσε στους παίκτες ο Περέιρα