ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΥ ΝΤΑΛΑΣ

πηγή: Intime
 

Η διαιτησία έσφαξε τον Ολυμπιακό στο Κίεβο. Αυτό ισχυρίστηκε ο Καραπαπάς της ΠΑΕ. Κρίμα. Να κάνει μια ομάδα μια άθλια, μια κακάσχημη εμφάνιση σε παιχνίδι ευρωπαϊκό και ο εκπρόσωπος του πρωταθλητή, γνήσιο τέκνο της ελληνικής ποπ βουκολικής κουλτούρας να λέει Μας πηδήξανε. Μας σφάξανε.

Ο Καραπαπάς δεν σταμάτησε μέχρι εδώ. Σιγά, που δεν θα αποκαλύψει την αλήθεια. Όλο το βρώμικο παρασκήνιο για τη διαιτησία του αγώνα στο Κίεβο. Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους.

«Ίσως θα ήταν καλύτερα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη να τα σφυρίζει ο Χιου Ντάλας ή, ο Αλαφούζος». Ο χοντρός τα είπε όλα. Συνέδεσε, δηλαδή, τον αόρατο αρχιδιαιτητή, τον Σκωτσέζο Ντάλας με τον μισητό εχθρό του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ιωάννη Αλαφούζο.

Η Παράγκα ξανακτύπησε! Αυτή τη φορά σε ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Η Παράγκα του Αλαφούζου. Η Παράγκα δυσφήμησης του Μαρινάκη και του πρωταθλήματος. Η Παράγκα που ελέγχει τη διαιτησία μέσω του Ντάλας.

«Μετά την Μάλμε ο Ολυμπιακός είχε μία ακόμα σφαγιαστική διαιτησία. Φαίνεται πως τα βρωμόνερα της Ελλάδος έχουν φτάσει στην Ευρώπη και να δούμε τι θα κάνουμε γι' αυτό». Επεξήγησε ακόμα ο Καραπαπάς.

Καλά του έκανε του Αλαφούζου. Τον ξεσκέπασε! Όχι θα τον άφηνε ασύδοτο τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού παραμονές του ντέρμπυ στην Λεωφόρο.

Διαβάστε ακόμα:

Η μόνη επιλογή για να μην απολυθεί ο Περέιρα