ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;

πηγή: Intime
 

Θα απολαύσουμε το pre-game show που στήθηκε στη Λεωφόρο και μας προετοίμασε για ένα ακόμα ντέρμπυ αθλητικό και πολιτισμένο σαν κι αυτά που γίνονται μόνο στην Ελλάδα, κι όχι στην Ταγκανίκα. Αυτό είναι το ερώτημα, αν θα δούμε τις... φάσεις πριν από το παιχνίδι έτσι όπως τις... αποφάσισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την παρατολμία του να ηγηθεί, σαν άλλος Πάτον, της αποστολής του Ολυμπιακού μέσα στην στρούγκα του αντιπάλου.

Στο γήπεδο μέσα δεν έχει δικαίωμα να παίρνει τηλεοπτικά πλάνα κανένα κανάλι, παρα μόνο η Nova. Άρα, την ομορφιά του ποδοσφαίρου και τη μοναδικότητα ενός ντέρμπυ των αιωνίων πιθανότατα να τις χάσουμε. Να μη δούμε τίποτα. Πρόκειται περί απώλειας. Τα ωραία πρέπει να τα βλέπει ο κόσμος, όπως και τα ξευτυλισμένα.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα site για να μας ενημερώσουν με εικόνα video παρατύπως μεν, επ' ακριβώς δε για το τι συνέβη μέσα στη Λεωφόρο.

Έξοχα. Μια ώρα πριν ξεκινήσει το ντέρμπυ έσκασε το ρεσιτάλ με συμπλοκές και μπούκες θεατών, μπάτσων, σεκιούριτις και ποδοσφαιριστών. Φοβερά πράγματα. Έπηξε ο τόπος στο γήπεδο της Λεωφόρου από τα χημικά των ματ. Σύντροφε Βαρουφάκη, κανόνισε την πορεία σου, τα δακρυγόνα κοστίζουν, ποιος θα τα πληρώσει; Μην πέσουμε σε περιττά έξοδα και σε ένα άλλο μνημόνιο, πιο κωλοτρυπιδάτο.

Διαβάστε ακόμα:

Ταυρομάχος στην αρένα ο Μαρινάκης