ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Γύρω στους εκατό γάβρους έτρεξαν να ξεφωνήσουν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα τους στη Λεωφόρο από τον κωλο-Παναθηναϊκό. Μόνον εκατό! Εξόχως ανησυχητικό. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό θα ήταν να αποδοκιμάσουν τους παίκτες τουλάχιστον 5.000 κόσμος. Μόνον εκατό; Τα πράγματα είναι σκούρα.

Δεν υπάρχει χειρώτερο για μια ομάδα αν αρχίσει να την εγκαταλείπει ο οπαδικός της κόσμος. Αυτός είναι η αληθινή δύναμη της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έφθασε να παίζει μπροστά σε 10-15.000 γάβρους. Η απόλυτη αποτυχία. Τι να το κάνει το πρωτάθλημα μια ομάδα, μάλιστα όταν είναι η δημοφιλέστερη στην Ελλάδα, και παίζει σε άδειο γήπεδο;

Για ένα λόγο μόνον ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ξαναγυρίσει στο Καραϊσκάκη. Αν βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα. Αν οι παίκτες πείσουν τον κόσμο και του δώσουν πάλι την αίσθηση της υπεροχής. Να ξέρει ο κόσμος ότι ο Ολυμπιακός είναι πράγματι η καλύτερη ομάδα, έχει ανωτερότητα σε σύγκριση με κάθε άλλη. Κι όχι η μειωμένη απόδοση του Ολυμπιακού να βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου τον ΠΑΟΚ ή, τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς και ενοχλείται ο κόσμος από τις παράγκες και τις εγκληματικές οργανώσεις που λένε οι Αλαφούζοι, όμως όλα αυτά τα ακούει βερεσέ όταν ο Ολυμπιακός παίζει μπάλλα. Σήμερα ο πρωταθλητής μόνον για πρωταθλητή δεν μοιάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μανώλης Γλέζος για το ντέρμπυ