Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Σύμφωνα με διάφορες βρώμες που κυκλοφορούν από τότε που έγινε υπουργός ο σύντροφος και κομψός Σταύρος Κοντονής ξοδεύει αρκετό χρόνο το πρωί για να καλλωπίσει το μούσι του και το μουστάκι του. Φαντάζομαι ότι ειδικά σήμερα, πριν φύγει από το σπίτι του, θα περιποιηθεί ιδιαίτερα τις τρίχες στο πρόσωπό του, εν όψει δύο σοβαρότατων συναντήσεων του. Πρώτα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και μετά με τους κυρίους που παριστάνουν τους «άρχοντες» στο χώρο του ποδοσφαίρου. Τους προέδρους ΕΠΟ, Σούπερ ληγκ και Φούτμπωλ ληγκ.

Ιστορικές συναντήσεις. Εκτός κι αν θεωρήσουμε ότι και ο Κοντονής είναι μία μάπα ιστορία, όπως οι προηγούμενοι στην καρέκλα του. Αυτός, όμως, ήδη «προειδοποίησε», πρώτον ότι είχε ήδη έτοιμα μέτρα που θα αλλάξουν αποφασιστικά το σκηνικό στο πρωτάθλημα και, δεύτερον, ότι ετοιμάζει νόμους που θα ολοκληρώσουν την πολιτική παρέμβασή του.

Τι λέμε; Τρίχες! Αυτό λέμε. Τρίχες κατσαρές. Όταν κάθεσαι σαν υπουργός να «συνεργαστείς» μ' αυτούς που θεωρείς, με δημόσιες τοποθετήσεις σου, ένοχους και υπεύθυνους για την εθνική ξευτύλα του ποδοσφαίρου, τότε η κουβέντα είναι ασόβαρη.

Η σοβαρή κουβέντα είναι ότι το διασυρμό που υφίσταται το κράτος και η κοινωνία από το ποδόσφαιρο και απ' αυτό το πρωτάθλημα δεν τον αντιμετωπίζεις στο πόδι. Ούτε με δηλώσεις αφού έγιναν τα επεισόδια στο ντέρμπυ. Αν είσαι αξιόπιστος και όχι της πλάκας υπουργός πρώτα ετοιμάζεσαι για το τι θα κάνεις με τους συγκεκριμένους συνεργάτες σου και με στοχευμένες κινήσεις μετά δίνεις τις εξετάσεις σου.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο μεγάλο κόλπο ετοιμάζει ο Κοντονής