ΝΤΥΘΗΚΕ ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΚΑΙ... ΘΑΤΣΕΡ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Μιλάμε σοβαρά. Για δύο λόγους. Πρώτον, το θέμα είναι σοβαρό και, δεύτερον, σοβαρά μίλησε για διακοπή του πρωταθλήματος ο νέος υπουργός αθλητισμού Κοντονής. Λοιπόν.

Τέρμα και τελείωσε, είμαστε καταδικασμένοι. Και ο προηγούμενος, εκείνος ο άχαρος της ΝΔ υπουργός αθλητισμού Ανδριανός είχε διακόψει το πρωτάθλημα επειδή κάποιοι αλήτες κοπάνησαν και σκότωσαν στο γήπεδο του Ηρόδοτου έναν οπαδό του Εθνικού. Έγινε τίποτα;

Πως δεν έγινε! Ο έτσι Ανδριανός είχε δει για πρώτη φορά τη φάτσα του δημοσιευμένη. Κάτι έκανε ο άνθρωπος. Και δεν το έκανε για να βγει αποτέλεσμα. Ανδριανός είναι, όπως ο νέος είναι Κοντονής. Της πλάκας, δηλαδή. Όχι Θάτσερ.

Πρόβλημα χουλιγκανισμού είχανε στην Αγγλία επί πρωθυπουργίας της Μαργαρίτας με το τσίγκινο σλιπάκι, λέω της Θάτσερ. Η κυρία την καθάρισε τη δουλειά. Εξαφανίστηκε η αλητεία από τα γήπεδα. Τέλος αυτή η αρρώστεια. Τα γήπεδα είναι εκκλησία στην Αγγλία. Τέλος.

Χρειάστηκε, όμως, η κυβέρνηση να φτιάξει πρόγραμμα. Σχεδιασμένο και στοχευμένο. Και τους διέλυσαν τα κατσαπουτσάλευρα των χουλιγκάνων. Ο Κοντονής αρχίδια χαρτοπόλεμος ντύθηκε Θάτσερ και περιμένει το... θαύμα. Να σκοτώσει τη βία των γηπέδων. Αποκριάτικο.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά είναι τα ωραία, τα κωλομπαρίστικα