KAI O ΤΟΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

πηγή: Intime
 

Στο λένε και δεν το πιστεύεις. Το πόσο εύκολα το μαύρο γίνεται άσπρο. Τελικά, τα ΜΜΕ κάνουν τόσο αδίστακτα και τόσο προκλητικά και τόσο ανεύθυνα τη δουλειά τους που το ανύπαρκτο στο παρουσιάζουν σαν υπαρκτό. Το ανυπόστατο σαν γεγονός με υπόσταση. Φοβερά πράγματα.

Κάτι περισσότερο από παικταράς και είδωλο είναι ο Φρανσίσκο Τότι. Σύμβολο είναι. Ένας καταξιωμένος άνθρωπος των γηπέδων και εξαιρετικά σοβαρό άτομο. Θα ήταν έκπληξη να αμόλαγε μια μαλακία από μικροφώνου. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του είναι αξιόπιστες. Σεβαστές.

Και τι έγινε; Ο Τότι πιάστηκε κορόιδο. Θύμα έπεσε των ΜΜΕ. Κι αν παρασύρθηκε από τους συμπαίκτες του, τους Έλληνες Χολέμπα, Τοροσίδη, Μανωλά, πάλι η ευθύνη βαρύνει τα μέσα, τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, τις εφημερίδες και τα sites. Που για να εντυπωσιάσουν το τόσο το κάνουν τόοοοσο. Που το ασήμαντο το παρουσιάζουν σαν σημαντικό. Γιατί; Είτε γιατί κάνουν παιχνίδι, είτε για να πουλήσουν.

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Δεν έβλεπαν μπροστά τους από τη ρούχλα οι Ολλανδοί «φίλαθλοι» στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα που είχαν ταξιδεύσει για το ματς Ρόμα-Φεγιένορντ. Μπουρδέλο. Μανία καταστροφής στην αιώνια πόλη, μέχρι και ιστορικά μνημεία τραυμάτισαν. Λες και εκτός έδρας τους κατέλαβε ένα αμόκ... απελευθέρωσης, μια ανάγκη να εκφραστούν βανδαλικά.

Εν όψει της ρεβάνς στο Ρότερνταμ ρωτήθηκε σχετικώς ο Τότι, που λακωνικά είπε δυο κουβέντες. «Εγώ ευχαριστιέμαι να παίζω ποδόσφαιρο και δεν με εκφράζει κάθε τι αρνητικό που συνδέεται με το παιχνίδι. Πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα όπως στην Ελλάδα».

Είδες τι κάνει το μπαλαμούτι! Μπαλαμουτιάστηκε και ο σκεπτόμενος Τότι. Ότι ο Σύριζα πήρε ήδη μέτρα για τη βία στα γήπεδα. Ότι κάποιος Κοντονής έβαλε στα πράγματα μια τάξη. Αυτά άκουσε ο δυστυχής Τότι, αυτά είπε. Ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα πήρε μέτρα για σώβρακα, σκελέες, βράκες.

Διαβάστε ακόμα:

Η βαλίτσα με τα 100 μαρούλια του Κοσκωτά