ΤΑ «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Αυτά λέει ο Παναθηναϊκός, αυτά ο Ολυμπιακός. Ο ένας απαντάει στον άλλον. Δεν το καταλαβαίνω αυτό, να χαρακτηρίζεται ο Μαρινάκης σαν άνανδρος, φαιδρός, ψεύτης, τραμπούκος, «όπως όλοι γνωρίζουν» αναφέρεται στην απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Αλαφούζος δεν τα λέει όλα αυτά, και ό, τι άλλο θαρρεί πως αξίζει να δημοσιοποιηθεί σε βάρος του Μαρινάκη, και χρησιμοποιεί το όνομα Παναθηναϊκός.

Το ίδιο και ο Μαρινάκης. Γιατί τα βάζει με τον Παναθηναϊκό αέρα πατέρα και όχι προσωπικά με τον Ιωάννη Αλαφούζο με τον οποίον έχει και παρελθόν και ό, τι «προσωπικά» τους συνδέουν και τους αποστασιοποιούν.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος έχει στο σημάδι τον Μαρινάκη. Δεν μας ενδιαφέρει ποιες ήταν οι προηγούμενες διαπροσωπικές τους σχέσεις, οικονομικές, εμπορικές, ανθρώπινες. Αυτό που ενοχλεί είναι ότι ο καθένας υποψιάζεται πως λόγω των «προσωπικών δεδομένων» τους παίζει αυτός ο ακήρυκτος πόλεμος ανάμεσά τους στο... όνομα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Η προδοσία Σαραβάκου στον απατεώνα Κοσκωτά