ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΦΙΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ- ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Η πλάκα συνεχίζεται. Κανονικά. Επειδή αυτή τη φορά δεν πλακωθήκανε οι πρόεδροι των ανωνύμων εταιρειών «Ολυμπιακός» και «Παναθηναϊκός» το πρωτάθλημα μπορεί να συνεχιστεί. Κανονικά. Κανονικότατα.

Δεν είναι υπέρ της διακοπής του πρωταθλήματος ο αποδυτηριάκιας. Δεν είμαι υπέρ της τρακατρούκας. Ούτε υπέρ των δήθεν μέτρων κατά της βίας. Αυτά είναι μαλακίες. Κανονικές μαλακίες.

Αν θέλεις πρωτάθλημα κανονικό κι όχι μπουρδελέ και ξευτυλέ δεν ασχολείσαι με... μέτρα. Κατόπιν εορτής, δηλαδή ντροπής. Ποια μέτρα; Αποφάσεις παίρνεις για να παρουσιάζεις κάθε χρόνο όλο και καλύτερο εμπορικό πρωτάθλημα. Και ξεκινάς με 8 ομάδες. Οι δέκα είναι πολλές για την Ελλάδα. Οκτώ για ξεκίνημα. Και μετά από δύο χρόνια βλέπεις και κάνεις, αν θα τις πας σε δέκα.

Έτσι που λες. Όλα μέλι γάλα, τα όργια στην Λεωφόρο ήταν απλά μια παρένθεση. Αποδείχθηκε στο Συμβούλιο της σούπερ λίγκα. Αλαφούζος και Μαρινάκης πολιτισμένα είπαν ό, τι είπαν. Μόνο σταυρωτά δεν φιλήθηκαν οι τέως κολλητοί. Άρα; Τα πράγματα μπήκαν στο δρόμο τους. Τόσο εύκολα. Τόσο μαγικά. Να, γιατί 1.500 χρόνια στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι τα ίδια.

Διαβάστε ακόμα:

Το αξέχαστο 0-3 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη