ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

πηγή: Intime
 

Βαρέθηκα να το ακούω. Είναι και πολύ σπαστικό. Γίνεται μπουρδέλο το γήπεδο στον αγώνα με άμεση και κύρια ευθύνη την γηπεδούχο ομάδα για τα έκτροπα και σου λένε οι ένοχοι: Εμείς έχουμε κάνει τις προτάσεις μας για τη βία, για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα, ούτε ΜΜΕ να τους στήσουν στον τοίχο όλους αυτούς που τζάμπα παριστάνουν τους εξυγιαντές.

Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας, λέει ο Μαρινάκης. Ώπα, ρε μεγάλε. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ, στο παραμύθι κι αυτός. Έχουμε κάνει τις προτάσειςμας. Ποιοι είστε, κύριε;

Συμπεριφέρονται σαν κόμμα που θέλει να γίνει κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, το πακέτο των θέσεων του. Ο Ολυμπιακός, όμως, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, για να μη χάσουμε τη μπάλλα, είναι ανώνυμες εταιρείες. Και σαν ποδοσφαιρικές ομάδες δεν υπάρχουν στο χάρτη χωρίς πρωτάθλημα.

Βγάλτε έξω από το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, την κάθε ΠΑΕ. Είναι μία ανύπαρκτη ιστορία. Άρα; Στα παπάρια μας ποιες είναι οι παραμύθι φούρναρης οι σκέψεις, οι προτάσεις της κάθε ΠΑΕ. Αν δεν μπορούν οι ΠΑΕ να παρουσιάσουν σα συντεχνία, σα συνεταιρισμός συγκεκριμένο, χειροπιαστό πακέτο προτάσεων, ας το βουλώσουν. Μην κάνουν φτηνό κατηχητικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Βελλής επιμένει για «χαλασμένο» πρωτάθλημα