ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Για κάντε μου τη χάρη και συμμαζευτείτε. Χωνί καπέλο μας τα έκανε ο Κοντονής με τις αναβολές, διότι άφησε μισή τη δουλειά. Είπε στοπ στο πρωτάθλημα και επέτρεψε το κύπελλο να παίζει κανονικά.

Κι ενώ άφησε το κύπελλο να παίζει κανονικά, δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες. Δεν όρισε προχθές Τετάρτη το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, παρά το γεγονός ότι αντι-παρα-προχθές Δευτέρα είχε ο ίδιος αναβάλει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, το οποίο είχε αρχικώς αποτρέψει τη διεξαγωγή του ντέρμπυ κυπέλλου προχθές Τετάρτη. Θα το ξέχασε...

Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα δεν συνέτρεχε λόγος να γίνει χθες Πέμπτη, μιλάμε για το ντέρμπυ κυπέλλου, που έτσι κι αλλιώς όμως η αστυνομία του Πανούση είχε δηλώσει αδυναμία ελέγχου του. Κι αυτό λόγω της ευρωμπασκετικής Πανάθας που έπαιζε στο κλειστό του ΟΑΚΑ με την Μπάρτσα και η Ευρωλίγκα γράφοντας στα παπάρια της το κύπελλο Ελλάδος δεν είχε διάθεση να διευκολύνει τον Πανούση. Σημείωση: Δεν μιλάμε για τον Τζιμάκο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δηλαδή επειδή ξέχασε... ο Κοντονής, το ματς μετατέθη για την ερχόμενη Τετάρτη. Μιλάμε για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Με παρακολουθείς, φαντάζομαι. Και σκάει το παραμύθι η Σούπερ Λίγκα. Μεταφέρει το παιχνίδι πρωταθλήματος Πάνθραξ - Ολυμπιακός αύριο Σάββατο, παρότι ήταν προγραμματισμένο για μεθαύριο Κυριακή.

Επίσης για να μην το ξεχάσω, στείλανε τον Πανιώνιο να παίξει μια ημέρα αργότερα και τον Αστέρα Τρίπολης δυο ώρες νωρίτερα. Ολα αυτά με ομόφωνη απόφαση, όπως είπαν παρότι θα μπορούσαν να το κάνουν στα μουγκά και χωρίς ψηφοφορίες. Ελα όμως που ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ λένε ότι ούτε ξέρανε ούτε ψηφίσανε.

Για να λύσουμε την παρεξήγηση που πάει να δημιουργηθεί θα πρέπει να παροτρύνουμε κατ' αρχάς τους εκπροσώπους Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να μην πηγαίνουν ταυτοχρόνως για κατούρημα. Μπορούν με αυτό τον τρόπο να χάσουν σοβαρές ψηφοφορίες και πληροφορίες. Επίσης, για να σταματήσει αυτός ο καυγάς μεταξύ της σούπερ λίγκας και τον απόντων προς νερού τους, προτείνουμε στην ΕΠΟ να μεταθέσει το ντέρμπυ κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 10 Μαρτίου. Ανήμερα των γενεθλίων του Ολυμπιακού. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα...

Διαβάστε ακόμα:

Ο αποκαλυπτικός διάλογος που έκανε ο Κοντονής