Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Ψυχραιμία αλλά και μούγκα επικρατεί από τη μια πλευρά, της ΑΕΚ εν όψει της ρεβανς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Μία στάση αναμονής όπου κυριαρχούν οι ελεγχόμενοι χαμηλοί τόνοι και η αυτοσυγκέντρωση. Από την άλλη πλευρά, όμως, του Ολυμπιακού, η αναβολή, μάλιστα όταν προηγήθηκε η μετάθεση του αγώνα με τον Πανθρακικό, μία μέρα νωρίτερα, γεννάει… διάφορες σκέψεις, σχόλια, ειρωνείες αλλά και προδίδει… φόβο για την ΑΕΚ!

Γιατί ήθελε ο Ολυμπιακός να παίξει Σαββάτο με τον Πανθρακικό; Ασφαλώς για να κερδίσει μια ημέρα πριν κοντραριστεί με την ΑΕΚ. Και γιατί το ματσάκι έδεχνε να πηγαίνει για… νέα αναβολή, όπως συνέβη;

Φοβάται πράγματι ο Ολυμπιακός μήπως αποκλειστεί από την ΑΕΚ; Σημασία έχει ότι εκείνος που… προβληματίζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι ο Μαρινάκης. Δικαιολογημένα. Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ότι είναι σε θέση να πιάσει τα στάνταρ του. Είναι ασταθής.

Μία, λοιπόν, ακόμα νέα αποτυχία για τον Ολυμπιακό, μάλιστα από τον Μελισσανίδη (!), τον αντίπαλο που περισσότερο από κάθε άλλον υπολογίζει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πιθανόν να διαταράξει τις ισορροπίες στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Απώλεια κυπέλλου και από ομάδα β’ εθνικής δεν κοστίζει μονάχα στον Ολυμπιακό, αλλά δίνει… θάρρος στην ΑΕΚ εν όψει της νέας σαιζόν. Και διαφοροποιεί τα σημεία βολής σε βάρος του πρωταθλητή και από πλευράς Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Κάποιος εκεί πάνω γελάει με την πάρτη σας