ΓΙΑΤΙ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ψυχρά, δηλαδή. Να βάλουμε τα πράγματα κάτω με ψυχραιμία. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Παραμένει φαβορί ο πρωταθλητής παρ' ό, τι θα παίξει στο «ουδέρερο» ΟΑΚΑ, με 60.000 αεκτζήδες και παρ' ό, τι στο πρώτο ματς είχε παραχωρήσει ισοπαλία, μάλιστα με σκορ.

Γιατί είναι φαβορί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το 1-1 και να περάσει αυτός στους «4» του κυπέλλου; Επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Επειδή η ΑΕΚ είναι ακόμα ομάδα Β' εθνικής, με «παιδάκια» που τους χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός. Επειδή ακόμα η ΑΕΚ δεν είναι η ομάδα που θα εμφανιστεί στην σούπερ λίγκα με συν πέντε παικταράδες, οι οποίοι σήμερα απουσιάζουν, δεν έχουν αποκτηθεί ακόμα.

Μέγα, αλλά και αρνητικό κίνητρο ο ενθουσιασμός. Είναι το νόμισμα με δύο όψεις. Είναι η καύλα για νίκη με κορώνα, αλλά και με γράμματα. Είσαι πράγματι άξιος να νικήσεις; Ε, τότε το κίνητρο της πρόκρισης λειτουργεί θετικά. Δεν είσαι ακόμα έτοιμος να ανταγωνιστείς τον ανώτερό σου αντίπαλο; Ε, τότε ο ενθουσιασμός σου είναι τυφλός.

Για τους παίκτες της ΑΕΚ έχει μία ιδιαιτερότητα η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Γι' αυτό είναι κάργα ντοπαρισμένοι. Ύστερα, είναι και το άλλο. Δεν μπορεί να κρύψει η διοίκηση του Ολυμπιακού τι σημαίνει η κόντρα με την ΑΕΚ. Η αναβολή της ρεβάνς, μετά το «επεισόδιο» του παιχνιδιού με τον Παθρακικό δείχνουν μια... αμηχανία του Ολυμπιακού κι αυτό θεριεύει το ψυχοντοπάρισμα των αεκτζήδων.

Διαβάστε ακόμα:

Δυο μεταγραφές για ΑΕΚ η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!