ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Εγώ στέκομαι στα 4 γκολ που βούτηξε ο ΠΑΟΚ, όχι στα τρία που έβαλε στον Παναθηναϊκό. Και από την κουβέντα δεν μπορούμε αν αγνοήσουμε ότι η ομάδα που έχει προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη έχει ήδη αρπάξει 37 γκολ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ποτέ. Ομάδα που θέλει να λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό, ότι πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα να έχει ήδη παθητικό, πριν τελειώσει η σαιζόν, 37 γκολ.

Να ξέρουμε τι λέμε. Τα 37 γκολ τα τρώει στην Ελλάδα ομάδα που προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ ας φάει τα 37 αφού όμως έχει ρίξει 80 και 90 στις αντίπαλες άμυνες.

Στέκομαι στην τελευταία τεσσάρα του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Δεν θα αποφύγουμε το μάθημε της πρώτης δημοτικού στα σεμινάρια προπονητών. Για να μη λέει ό, τι θέλει ο Αναστασιάδης, για τα 4 γκολ του Παναθηναϊκού.

Ο πλάγιος μπακ, δεξιός και αριστερός, είναι αυτός που προσέχει να έρθει στη νοητή ίσια γραμμή με τους συμπαίκτες αμυντικούς. Επειδή ο πλάγιος αρκεί να ρίξει μια ματιά, όχι όπως ο κεντρικός που χρειάζεται να δει και αριστερά του και δεξιά του. Δύο τα σέντερ-μπακ; Αυτοί οι δύο ορίζουν τη γραμμή. Τρεις οι κεντρικοί της άμυνας, ο μεσαίος δίνει το στίγμα και ακολουθούν οι άλλοι. Τι είδαμε στον ΠΑΟΚ του 4-3 με Παναθηναϊκο; Κατ' αρχήν ο ΠΑΟΚ όφειλε να προσέξει την άμυνα, να φτιάξει γραμμή μαζινώ, μεταξά, αναστασιάδη, όχι ο Σκόνδρας π.χ. να κινείται όπως γουστάρει. Στη φάση του 2-1 ο Σκόνδρας, χωρίς καμμία «επαφή» με τους άλλους αμυντικούς συμπαίκες του «κάλυψε», δεν έβγαλε οφσάιντ τον σκόρερ Καρέλη.

Κτίζω ομάδα, που λέει ο Αναστασιάδης, δεν σημαίνει ότι τρώω τεσσάρες. Αυτό που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ δεν είναι κτίσιμο, είναι κάτι άλλο, ίσως μπογιάτισμα, είναι που με την πρώτη βροχή ξεβάφεται. Άρα, αν συνεχιστεί τέτοιο... κτίσιμο, μήπως έρθουν κι άλλες τεσσάρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν άκου τώρα το κοροϊδιλίκι του Αγγελου