Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Και βγαίνουνε τα παπαγαλάκια για να αναπτύξουνε μια παπαρολογία σεντονάτη. Ξεχάστηκα με τα γιουρογκρούπ, την τεσσάρα που έφαγε ο ΠΑΟΚ, τα σκέρτσα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και δεν αναφέρθηκα. Το θυμήθηκα τώρα με τα γενέθλια του Ολυμπιακού.

Ετσι που λες, βγαίνουν τα πολύχρωμα πτηνά και ξεδιπλώνουν σε 2.000 λέξεις τη θεωρία της δουλικότητας. Τη συμπυκνώνω σε δυο αράδες. «Μην νομίζετε ότι η αναβολή του αγώνα με τον Πανθρακικό ευνόησε τον Ολυμπιακό. Ο Περέιρα έχει τρελλαθεί γιατί οι παίκτες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Πέρασαν καμμιά 20αριά μέρες χωρίς ματς». Το ‘πιασες το παραμύθι; Αυτό λένε με γιρλάντες και τσιτάτα, χωρίς να φοβούνται μήπως αρπάξουν γιαουρτάκι αγελαδίτσα. Φοβερά πράγματα.

Μιλάμε για τους ίδιους που γράφανε και λέγανε, πριν ένα μήνα, όχι παλιά, ότι ο Πορτογάλος έχει δίκαιο. Τι έλεγε τότε; «Από τους συνεχόμενους αγώνες δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις ώστε να βελτιωθούμε». Λόγο τιμής. Αυτά έλεγε ο Περέιρα κι επειδή φοβήθηκε να πει άλλα μετά την αναβολή του αγώνα με τον Πάνθρακα, νομίζοντας ο άνθρωπος πως θα εισπράξει γιαούρτωμα ξεγυρισμένο, ανέλαβε να καθαρίσει την μπουγάδα ο χονδρός της επικοινωνίας. Πέρασε το μπιλιετάκι στους παρατρεχάμενους και ρίξανε το νέο παραμύθι που πάει κόντρα στο παλιό παραμύθι.

Στα παπάρια σου, ρε μαλάκα. Ποιος θυμάται και ποιος ασχολείται με το τι έλεγε ο Περέιρα πριν και τι λέει τώρα;

Παρών!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ζηλεύουν τους βάζελους οι γάβροι