ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Δεν αλλάζει τίποτα στην Ελλάδα. Αυτή είναι η μέγιστη Αλλαγή. Το μπουρδέλο θα είναι πάντα μπουρδέλο. Και ποτέ δεν θα σταματήσει να θέλει... Αλλαγή. Γιατί;

Μόνον αν είσαι μπουρδέλο θέλεις να αλλάξεις. Αν δεν είσαι μπουρδέλο για ποιο λόγο να... αλλάξεις, να μπουρδελιαστείς. Επειδή, όμως, το μπουρδέλο υπάρχει διότι κυκλοφορούν πολλοί μπουρδελιάρηδες, δεν είναι όλοι μπουρδελιάρηδες..., γι' αυτό παίζει το παραμύθι της Αλλαγής.

Πρόσεξε μπουρδελέ ολέ σκυταλοδρομία. Ο προηγούμενος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός καουμποϋλίκι βγάζει ένα επτάρι εκατομμύριο ευρώ για να... ανακατασκευαστεί το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το ακούς σα να έβγαλες 7 καρούμπαλα μαζύ μετά το κτύπημα που έφαγες στο κεφάλι.

Σκάνδαλο. Ένα γήπεδο που είναι να γκρεμιστεί. Που δεν έχει νόμιμο ιδιοκτήτη. Που το χρησιμοποιεί μία ανώνυμη εταιρεία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Που ο χώρος του γηπέδου έχει προβλεφθεί να γίνει πράσινο, όχι χορτάρι ποδοσφαίρου.

Έρχεται η αλλαγή με τις εκλογές της συριζαίας Ρένας Δούρου, νέας περιφερειάρχισσας και η επταρού κρίνεται σκάνδαλο και σε βάρος του δημόσιου ταμείου. Μετά έρχεται η άλλη... αλλαγή, με τον Σύριζα στην κυβέρνηση και το τελευταίο... παράρτημα, η πιο φρέσκια είδηση είναι να δοθεί η επταρού στον Παναθηναϊκό.

Μαλάκα Έλληνα, είτε είσαι παναθηναϊκός, είτε ολυμπιακός, όποια ομάδα είσαι. Το σκάνδαλο είναι σκάνδαλο. Ένα το κρατούμενο. Και όταν προχωράει ένα σκάνδαλο τότε διευκολύνονται κι άλλα. Δύο το κρατούμενα. Θες να σου πω και το τρίτο, να τα πιάσεις με τα δύο σου χέρια;

Διαβάστε ακόμα:

Τι ομάδα είναι ο διαιτητής στο ντέρμπυ