ΓΙΑ ΞΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΑΡΙ

 

Ο Αμπράμοβιτς, εκεί στη σκοτεινή γωνιά που καταλαμβάνει, θα πρέπει να το σκέφτηκε. «Να τον ξαναδιωξω τον κοντοπούτανο;». Στη δικιά του γλώσσα, όταν το έχεις κάνει μια φορά μπορείς να το ξανακάνεις.

Δεν πρόκειται να τον στείλει, ο Ρόμαν. Οχι τώρα. Πάντως, αυτή ήταν μια από τις πιο πικρές ήττες στην καριέρα τού Πορτογάλου. Η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες και με κόκκινη στον αρχιτσόγλανο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς κι όχι σε κάποιον τίποτα. Η Τσέλσυ όχι μόνο δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματσάκι, αλλά έφαγε γκολ στα τελειώματα για να πάει η ιστορία στην παράταση.

Εκεί έγινε το έλα να δεις. Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε ένα γελοίο πέναλτυ κι άσε τους άλλους να ψάχνουν να δουν αν ακούμπησε τη μπάλλα ή όχι. Κανόνας: Οταν το χέρι πηγαίνει στη μπάλλα για να εμποδίσει τον αντίπαλο είτε τη βρει είτε όχι είναι πέναλτι.

Ο ίδιος αυτός ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ ισοφάρισε σε 2-2 κι έδωσε την πρόκριση στην Παρί για τα προημιτελικά. Φαντάζομαι ότι οι παριζιάνοι δεν θα βγουν περατζάδα στην αψίδα του θριάμβου, όμως αυτή η εμφάνιση βάζει την ομάδα του ενδιαφέροντος προπονητή Λοράν Μπλαν στην πρώτη ταχύτητα των κλαμπ του τσάμπιονς ληγκ. Μαζύ με Μπάρτσα, Ρεάλ και Μπάγερν. Η δε Τσέλσυ είχε παιδικά μαρκαρίσματα στα κόρνερ και τα στημένα. Αν κέρδιζε άλλο ένα από δαύτα η γαλλική ομάδα θα έφευγε και νικήτρια από το Μπρητζ.

Διαβάστε ακόμα:

Βγάζω το καπέλο στον άντρακλα Ρομπέρτο