Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δημοσιογραφία δεν είναι μια αηδία. Το λέω επειδή είναι της πολύ πλάκας ο τρόπος που γράφονται τα ρεπορτάζ από κάποιους αθλητικούς συντάκτες.

Δημοσιογραφία είναι είδηση. Περιμένω να μου πεις μια πληροφορία. Δεκτό και το σχόλιο. Να κάνεις μια κριτική, να μου πεις εμένα του μαλάκα του αναγνώστη ότι αυτό είναι σωστό, εκείνο είναι λάθος και να μου εξηγήσεις γιατί.

Δεν είναι είδηση, κύριε μπάμια, ότι ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον Ιάκωβο Αγγελίδη στη σουίτα της Τούμπας. Κι αν πράγματι, όπως αναφέρεται στο... ρεπορτάζ, η συνεργασία του αφεντικού με τον υπάλληλό του, τον ανώτερο υπάλληλο στην Ανώνυμη Εταιρεία ΠΑΟΚ έγινε στη... σουίτα, τότε το έργο είναι Το ντουέτο Στούτζες, ο τρίτος του τρίο χάθηκε, ο ευρών αμειφθήσεται.

Ούτε με τον κώλο, ρε, δεν γράφονται αυτά. Ότι στη σουίτα... συσκέφθηκε ο Ιβάν με τον Τζακ, και ο Σαββίδης έδωσε... εντολή στον Αγγελίδη να κλείσουν όλα τα ανοικτά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Δεν μου λες, κύριε μελιτζάνα ρεπόρτερ, ποια είναι τα ανοικτά ζητήματα της εταιρείας, για να κάνουμε ταμείο. Άσε ότι δεν είναι είδηση η... εντολή του Ιβάν στον Τζαίηκομπ. Η είδηση είναι αν ο μεγαλομέτοχος έδινε εντολή να μείνουν ανοικτά τα ζητήματα της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚτσήδες δείχνουν την πορεία του ...Σύριζα!