ΤΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ TOY ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Έχασε στο Αγρίνιο και από τον Λεβαδειακό ο Παναιτωλικός. Δεν υπάρχει έκπληξη. Το ματς παιζόταν «2», αγωνιστικά κι όχι πονηρά. Επειδή ήταν... αναμενόμενο να κολλήσει στη βαθμολογία ο Παναιτωλικός. Όπως συμβαίνει σ' όλες τις ομάδες χωρίς ειδικό βάρος, που κάποια στιγμή φθάνουν υψηλά και τους πιάνει ζαλάδα.

Έχει καλούς παίκτες ο Παναιτωλικός. Το βάρος, όμως, του στόχου είναι μεγάλο και δύσκολο να το σηκώσουν. Δεν είναι μόνον θέμα παικτών, είναι και «αποδυτηρίων». Όποιος καταλαβαίνει.

Η μεγάλη ομάδα έχει άλλη αύρα στα αποδυτήρια της. Είναι η ατμόσφαιρα που έχει φτιαχτεί δεκαετίες κι αν χρειαστεί «εκβιάζει» την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών. Μιλάμε για μεταφυσικά πράγματα, όχι χειροπιαστά, που επενεργούν θετικά και ανεξήγητα.

Χρειαζόταν τη νίκη ο Παναιτωλικός για να διεκδικήσει το πλασάρισμα του στα play-off. Ε, αυτός ο στόχος τις τελευταίες αγωνιστικές είναι βουνό στην πλάτη των παικτών. Τους λυγίζει.

Επαναλαμβάνω. Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Παναιτωλικός χάνει παιχνίδια, πετάει βαθμούς που είναι δικοί σου. Πρόκειται για «φαινόμενο» που παρατηρείται σ' όλες(!) τις ομάδες χωρίς βαρειά φανέλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Βγάζει 11άδα με το φλυτζάνι ο Γεωργιάδης