ΜΕΖΕΣ Ο ΠΑΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός, λέει, βαδίζει για τον 42ο τίτλο του. Δεν το λένε καλά. Το νούμερο που μετράει δεν είναι το 42, είναι το 5. Για να κάνουμε ταμείο το πέμπτο σερί πρωτάθλημα του Ευάγγελου Μαρινάκη. Το 5Χ5 του εφοπλιστή. Που δεν βλέπει μπροστά του αντίπαλο ικανό να τον απειλήσει. Κάποια άλλη ομάδα να τον σταματήσει για να ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει στόχο άλλο παρά να κατοχυρώσει το Νο2 ρόλο στο πρωτάθλημα. Επειδή ο πρώτος ρόλος, ο πρωταγωνιστικός χρειάζεται λεφτά, που σήμερα δεν τα διαθέτει ούτε το ταμείο της ΠΑΕ, ούτε η τσέπη του Αλαφούζου.

Όταν, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός της λαϊκής βάσης είναι στην πραγματικότητα υπό επιτήρηση, σ’ ένα είδος μνημονίου χωρίς τρόϊκα, τότε ο Μαρινάκης αισθάνεται σιγουριά ότι θα αυξήσει το σερί του.

Τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα. Από την μια ο Μαρινάκης, αχόρταγος και παίκτης σκληρός με πρακτική ολιγάρχη στο πρωτάθλημα. Και από την άλλη ο Παναθηναϊκός ο οποίος απλά ικανοποιεί το γαμότο των οπαδών του όταν κερδίζει τον Ολυμπιακό της εγκληματικής οργάνωσης στα ίσα και με ρουκέτες ευθείας και καμπύλης τροχιάς από την εξέδρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός για πρόστιμο στο 3-0