ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ!

πηγή: Intime
 

Να μην υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες από την σούπερ λίγκα, αλλά μόνον δύο. Αυτό το «αίτημα» προχωράει μία ΠΑΕ απ' αυτές που κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Β' εθνική.
Δεν τα λέει καλά ο Εργοτέλης. Καθόλου καλά.

Το «αίτημα» έπρεπε να ήταν διαφορετικό: Να μην υποβιβαστεί καμμία ομάδα! Δεν το λέει έτσι η ΠΑΕ της Κρήτης, το λέει πιο κομψά! Οι ομάδες να παραμείνουν 18, να μη μειωθούν σε 16, σύμφωνα με τα προαποφασισθέντα.

Υπ' όψιν, και για να μη χάσουμε το λογαριασμό, Νίκη Βόλου και ΟΦΗ δεν υποβιβάστηκαν. Αποχώρησαν από το πρωτάθλημα. Άρα, όταν οι ομάδες σε πείσμα της αναδιάρθρωσης δεν
μειωθούν σε 16, τότε δεν θα υποβιβαστεί καμμία ΠΑΕ από τη σούπερ λίγκα.

Όλοι, επιτέλους, συμφωνούν ότι όσο πιο λίγες τον αριθμό ομάδες συμμετέχουν στη σούπερ λίγκα, τόσο περισσότερο σούπερ είναι το πρωτάθλημα. Τόσο περισσότερο ανταγωνιστικό, άρα εμπορικό, άρα με μεγαλύτερα έσοδα.

Ο αποδυτηριάκιας έχει άλλη πρόταση. Οι ομάδες να γίνουν 20. Γιατί, όχι! Και να μην υποβιβάζεται καμμιά ομάδα. Γιατί, όχι! Εκτός απ' εκείνες που θα εγκαταλείπουν, όπως η Νίκη και ο ΟΦΗ, που λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν μπορούν να συνεχίσουν χωρίς να προκαλούν μεγαλύτερα χρέη στην ποδοσφαιρική αγορά. Η ολοκληρωτική γελοιοποίηση του
πρωταθλήματος θα είναι αν εφαρμοστεί η... πρόταση αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Η τύφλα της δικαιοσύνης