ΜΑΧΛΑΣ, ΟΠΩΣ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Τι έκανε ο ΟΦΗ με πρόεδρο τον Νίκο Μαχλά; Φουντάρησε. Επειδή δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία το γεγονός ότι ο Μαχλάς ήταν και παικταράς και πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Επιτέλους! Άλλο παίζω μπάλλα, άλλο διαχειρίζομαι μια ανώνυμη εταιρεία. Πιθανόν ένας ποδοσφαιριστής να διαθέτει εκείνα τα επιχειρηματικά προσόντα που απαιτεί μια εμπορική, συγκεκριμένα ποδοσφαιρική, εταιρεία. Όχι, όμως, να θεωρείται δεδομένο πως είναι προτιμώτερος κάποιος επειδή στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλλα της ομάδας. Και μόνο να το λέει κάποιος είναι από μόνο του γελοίο.

Εκτός κι αν αγνοούν ορισμένοι τι σημαίνει διοίκηση. Τι σημαίνει μπίζνες. Ασφαλώς όχι να διαθέτεις στόμα που να βρίζει, μάλιστα χωρίς αποτελεσματικότητα για την εταιρεία του, την διαιτησία, την εφορία, την ομοσπονδία, την δικαιοσύνη, μία άλλη ΠΑΕ.

Φουντάρησε η ΑΕΚ με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Δεν είδε άσπρη μέρα ο ΠΑΟΚ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο δε ΟΦΗ το χειρώτερο. Υποβιβάστηκε σε κατάσταση απόλυτης διάλυσης επί προεδρίας Νικόλαου Μαχλά.

Τι χρειάζεται σήμερα ο ΟΦΗ. Ασφαλώς όχι έναν άλλον παληό ποδοσφαιριστή. Κανένας «σωτήρας» δεν μπορεί να σώσει τον ΟΦΗ. Μόνον ένας επιχειρηματίας ικανός να χρησιμοποιήσει το κοινωνικό και ποδοσφαιρικό μέγεθος του ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μπαρτσελώνες της Σούπερ Ληγκ