ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Γελάει ο κόσμος με το σχέδιο νόμου του Κοντονή Σταύρου. Μόνο οι χούλιγκαν έχουν πέσει σε βαρειάς μορφή μελαγχολία. Επειδή όσο φευγάτοι κι αν είναι έχουν αντιληφθεί, όπως γράφουν τα μήντια, ότι ο Κοντονής Σταύρος είναι... αποφασισμένος να κτυπήσει τη βία των γηπέδων.

Πρόστιμα, λέει, θα μπορεί να βάζει ο υπουργός, μέχρι και 27 εκ. ευρώ. Μιλάμε για πολύ ανέκδοτο. Μιλάμε για κατάργηση των αθλητικών οργάνων. Ούτε στη Βόρεια Κορέα δεν γίνεται αυτό. Ο υπουργός σαν δικτάτωρ να αποφασίζει.

Άσε το άλλο. Με το νομοσχέδιο του Κοντονή Σταύρου, λέει, θα προβλέπεται να τιμωρούνται εφημερίδες ή, άλλα μέσα που ενεργούν εμπρηστικά υπέρ της βίας στα γήπεδα. Και ποιος θα το αποφασίζει αυτό; Έχω μία άλλη ερώτηση.

Ποιος θα τιμωρεί την κυβέρνηση, αν από αντίδραση προς αυτήν οι χούλιγκαν τα κάνουν μπουρδέλο σ' ένα ματς. Αυτό μάλλον δεν το προβλέπει το σχέδιο νόμου του Κοντονή Σταύρου.

Μία είναι η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ παρέμβαση της κυβέρνησης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Να βάζει λουκέτο στις ΠΑΕ που είναι ασυνεπείς σύμφωνα με τα ισχύοντα περί ανωνύμων εταιρειών του υπουργείου εμπορίου. Όλα τα άλλα του Κοντονή Σταύρου είναι τρίχες. Καμμία σχέση μ' εκείνες στο αιδοίο της Θάτσερ.

Διαβάστε ακόμα:

Πότε θα ξευτυλιστεί ο Κοντονής Σταύρος