ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΘΕΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ»

πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης επιμένει, και έχει τους λόγους του, για το «Θέμα Μελισσανίδη» και επειδή το έχει ξεκινήσει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα απασχολήσει σήμερα στις 3μ.μ. το συμβούλιο της σούπερ ληγκ. Εκτάκτως.

Κατ' αρχήν, θα ζητηθεί από τον πρόεδρο της λίγκας Μποροβήλο να ενημερώσει τις άλλες ΠΑΕ σχετικά με τις επαφές του με την ΟΠΑΠ Α.Ε. Που βρίσκεται το ζήτημα της ανανέωσης της χορηγίας της ΟΠΑΠ στο πρωτάθλημα, που είναι 500.000 ευρώ για κάθε μικρή ΠΑΕ.

Ο Μαρινάκης το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος ότι δεν θέλει τα λεφτά της ΟΠΑΠ αν δεν απαντηθεί το ερώτημα. «Τι σχέση έχει η ΟΠΑΠ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη». Ο καθένας το χαβά του. Για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι ασυμβίβαστο το πραγματικό αφεντικό της ΑΕΚ να είναι και μεγαλομέτοχος στην ΟΠΑΠ.

«Είσαστε πλειοψηφία, ό, τι θέλετε να αποφασίσετε, εγώ μόνος μου θα κυνηγήσω το θέμα, θα προσφύγω στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού» είχε πει στο συμβούλιο της σούπερ λίγκα ο Μαρινάκης. Στη συνέχεια η σούπερ ληγκ ζήτησε εγγράφως από την ΟΠΑΠ να απαντήσει: «Έχετε σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη;».

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. ...δεν απάντησε στο ερώτημα της σούπερ ληγκ, ούτε πρόκειται να... απαντήσει. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη το ότι ο γιος του Μελισσανίδη μετέχει στη διοίκηση της ΟΠΑΠ σημαίνει σα να είναι διοίκηση στη στοιχηματική εταιρεία ο πατέρας Μελισσανίδης.

Από μία άποψη το θέμα είναι σουρεαλιστικό. Οι ΠΑΕ που ψοφάνε να εξασφαλίσουν τη χορηγία της ΟΠΑΠ βρέθηκαν μπλεγμένες σε μια ιστορία που οι ίδιες δεν μπορούν να ξεμπλέξουν.

Ο μεν Μαρινάκης δεν έχει ανάγκη να «δώσει» τη φανέλλα του Ολυμπιακού για 2 εκ. ευρώ, ποσό που το εξασφαλίζει μ' άλλον χορηγό, εκτός ΟΠΑΠ. Ρωτάς για τις άλλες ΠΑΕ;

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πρόεδρος ΠΑΕ είναι κομπιναδόρος