ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει. Ε, αφού θα γίνει, αφού το ξέρουν ότι δεν μπορούν να σταματήσουν την κατασκευή του, γιατί τη φρενάρουν; Θέλω να πω ότι είμαι βέβαιος 100% πως ήταν σίγουροι για την «αποτυχία» τους όσοι αντιδρούσαν στην «Αγιά Σοφιά». Ναι, ήταν σίγουροι ότι δεν θα περάσει το δικό τους.

Πολύτιμο πράμα ο χρόνος. Μεγάλη ζημιά όταν χάνεται χρόνος. Αυτό που είναι να γίνει σήμερα, να γίνεται μετά από καιρό. Και λες, αφού το γήπεδο της ΑΕΚ έτσι ή, αλλοιώς μπήκε στο πρόγραμμα, ήταν επόμενο να το φτιάξουν αυτοί που αποφάσισαν να το φτιάξουν. Όχι το κράτος, ούτε η κυβέρνηση, ο δήμος, η περιφέρεια. Όλοι αυτοί είναι μόνο για βαβούρα. Για καθυστέρηση. Για περιπέτεια.

Σεβαστή πέρα για πέρα η αρνητική στάση κάθε επώνυμου και ανώνυμου να «σηκωθεί» το γήπεδο της ΑΕΚ στο οικόπεδό της. Γι' αυτόν και εκείνον το λόγο. Άλλο συζητάμε. Ότι ο αντιρρησίας είναι «παίκτης». Ενώ ξέρει ότι θα χάσει, κάνει το παιχνίδι του για να κερδίσει προβολή.

Το ίδιο έργο και με τους σεσημασμένους κυβερνητικούς και αντιπολιτευτικούς «παίκτες» σ' όλα τα θέματα. Αντιδρούν, κοντράρουν να μην προχωρήσει μια απόφαση, να μην υλοποιηθεί κάτι, προς όφελος της χώρας. Αυτοί, όμως, βγαίνουν «κερδισμένοι», παίρνουν πόντους από το παιχνίδι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος πρόεδρος ΠΑΕ είναι κομπιναδόρος