ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός, όπως είχε πει κάποτε ο Τσαλουχίδης, είναι καταδικασμένος να είναι πρώτος. Αυτό σημαίνει, με μια κουβέντα, ότι δεν είναι επιτυχία για τον Ολυμπιακό να πάρει το πρωτάθλημα. Και να σκεφθείς ότι όταν είχε πει τη μεγάλη κουβέντα ο πρώην ποδοσφαιριστής τα πράγματα ήταν διαφορετικά, δηλαδή ο Ολυμπιακός γνώριζε την αντίσταση από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Σήμερα, με την ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος, τον ΠΑΟΚ στα γνωστά πλαίσια και τον Παναθηναϊκό εκτός κόλπου μετά το όργιο της πολυμετοχικότητας, ο Ολυμπιακός είναι επί ποινή θανάτου καταδικασμένος να είναι πρώτος.

Έτσι που λες. Πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Δεν είναι πετυχημένος. Το έχασε το πρωτάθλημα; Είναι αποτυχημένος. Αυτή είναι η πραγματικότητα που... δεν έχει καταλάβει ακόμα ο Πορτογάλος προπονητής Ζαρντίμ. «Με απέλυσε ο Μαρινάκης κι ακόμα δεν ξέρω το γιατί» είπε ο πρώην, ο προηγούμενος του Μίτσελ, ο οποίος Ισπανός κι αυτός δεν έχει χωνέψει γιατί το αφεντικό του ζήτησε να σπάσουνε το συμβόλαιο.

Επειδή, κύριοι, ο Ολυμπιακός, τόσο από τους παίκτες όσο και από τον προπονητή, περιμένει το κάτι περισσότερο από την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Σα να ήταν συνεννοημένοι Μίτσελ και Ζαρντίμ είπαν καρμπόν την ίδια κουβέντα. «Όταν ο Μαρινάκης μου είπε τέλος, νόμιζα ότι αστειευότανε». Ή, κάνουν το κορόιδο οι δύο προπονητές ή, δεν ξέρουν πού βρίσκονται. Ελλάδα είναι εδώ, το πρωτάθλημα του ενός, όχι Αγγλία και Ιταλία, Σουηδία και Ιρλανδία, όπου δεν είναι έκπληξη να διεκδικούν το πρωτάθλημα 2-3 ομάδες.

Και ρωτήθηκε ο προπονητής της Μονακό αν τον σούταρε ο Μαρινάκης επειδή αυτός επενέβαινε στο έργο του. Επειδή ο πρόεδρος ήθελε να έχει λόγο στα αποδυτήρια. Δεν απέκλεισε να ισχύει κάτι τέτοιο ο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σχολίασε: «Στη δουλειά μου δεν επιτρέπω να μπερδεύονται άλλοι, ακόμα και ο πρόεδρος. Όταν ήμουν στην Μπεϊρα αγάρασα λουκέτο για να εμποδίσω να μπαίνουν στην προπόνηση άνθρωποι της διοίκησης αλλά και συγγενείς των παικτών». Αυτό, δηλαδή, τον έφαγε, ότι δεν είχε βάλει λουκέτο στον Μαρινάκη, στου Ρέντη.

Διαβάστε ακόμα:

Μόνον ο Μαρινάκης «βλέπει» τα πακέτα του τσάμπιονς ληγκ