ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η «ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ»

πηγή: Intime
 

«Δεν έχω καμμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση» είπε στον δικαστή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός αξιότιμος Κομπότης. Κι όμως ο άνθρωπος είναι κατηγορούμενος. Πήρες πρέφα; Πόσο εύκολα τρως τη ρετσινιά όταν είσαι μπερδεμένος σ' ένα χώρο που βρωμάει. Αυτό είναι το ζήτημα. Ότι το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο, όχι ότι ένας μεγαλομέτοχος είναι ένοχος.

Έστω ότι έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση ο Κομπότης. Θα το παραδεχόταν; Με τίποτα. Λέμε τι συμβαίνει, όχι τι έκανε προσωπικά ο του Λεβαδειακού μαγαζάτορας. Κατηγορούμενος να μην είναι, αλλά και με βούλα δικαστηρίου ένοχος να είναι κάποιος, δεν το παραδέχεται. Τι λέμε;

Λέμε ότι έχει χυθεί πολύ μελάνι και έχει πέσει πολύ βαβούρα γι' αυτό το έργο της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά από ψαχνό τίποτα. Αυτό λέμε. Ότι κι όταν τελειώσει τη δουλειά του ο ανακριτής, κι όταν βγουν τα κατηγορητήρια για συγκεκριμένους, εγώ στο λέω, όλο το πακέτο το ενοχοποιητικό θα είναι μία...τσόντα, κάτι πολύ λίγο, σε σύγκριση με το θόρυβο για χρόνια που έχει βαρύνει την εγκληματική οργάνωση.

Συμπέρασμα. Στα πούπουλα θα πέσει η εγκληματική οργάνωση. Ακόμα κι αν η Δικαιοσύνη εξαντλήσει την αυστηρότητά της οι ποινές θα είναι πολύ μικρότερες του αναμενόμενου, με βάση το θόρυβο που έχει προηγηθεί. Με βάση τις συγκεκριμένες καταγγελίες επωνύμων μεγαλοπαέ. Και ουδείς ένοχος θα παραδεχθεί την κατηγορία. Η δε κοινωνία του ποδοσφαίρου δεν θα έχει πρόβλημα για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Η εγκληματική οργάνωση και ο... Κοντονής