ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Κερδίζει τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός και μειώνει τη διαφορά του στους τρεις πόντους. Σήμερα, ποια είναι η απόσταση η βαθμολογική που χωρίζει τις δύο ομάδες; Μάλλον χάθηκε ο λογαριασμός. Το μέτρημα. Γιατί, όμως. Τι συνέβη.

Ικανοποιήθηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού με τη νίκη σε βάρος του πούστη Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός και μόνον ο Παναθηναϊκός έστειλε το μήνυμα στους οπαδούς του ότι μόνον εγώ μπορώ πράγματι και στα ίσα να κοντραριστώ με τον αιώνιο αντίπαλο.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα,όμως. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός δεν είναι... Παναθηναϊκός. Απογοητευτικές εμφανίσεις, ήττες σε παιχνίδια που δεν τα πάλαιψε. Θλιβερή ήταν και η εικόνα στο ματς με τον Αστέρα, που τελείωσε 2-2, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών που έκρινε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό σήμερα στη βαθμολογία. Είναι οι φανερές ακόμα αδυναμίες του Παναθηναϊκού, ότι δεν έφθασε στο σημείο να στέκεται αξιόπιστα σαν αληθινός πρωταγωνιστής.

Αλλοίμονο, να ικανοποιείται κοτζάμ Παναθηναϊκός μονάχα με τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το διαχρονικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Που καθαρίζει τη χρονιά αρκεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ να μένει εκτός κόλπου.

Τελικά, την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού δεν την φέρνει μια νίκη, ακόμα και σε βάρος του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Εφταιγε η φανέλα του Αστέρα