ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

πηγή: Intime
 

Δεν περίμενε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ο Μαρινάκης για να αναπροσαρμόσει την τακτική του. Απλώς και αυτό επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας γυμνός βασιληάς. Μια ομάδα που δεν είναι ομάδα.

Ενα συνονθύλευμα με παίκτες από διάφορα μέρη του κόσμου, που σύντομα ανακάλυψαν την αλήθεια. Είμαστε αναλώσιμοι και καλό είναι να παίξουμε για την πάρτη μας. Καμμιά ομάδα δεν ωφελήθηκε από αυτή την προσέγγιση. Ούτε ο Ολυμπιακός, που στα πρώτα χρόνια του Μαρινάκη είχε σαφή προσανατολισμό τους Ελληνες παίκτες. Ετσι λέγανε και μερικώς το κάνανε

Στην πορεία ο εφοπλιστής ανακάλυψε ότι το παιχνίδι σε υψηλότερο επίπεδο μπορεί να παίξει με τους όρους της αγοράς. Πουλάμε κι αγοράζουμε. Το πρόσημο εμπορικά προέκυψε θετικό, όμως το αποτέλεσμα αγωνιστικά μοιραία έφεραν τη εικόνα της τρέχουσας σεζόν. Καμμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξαμηνίτες ή έστω εννιαμηνίτες. Πώς θα προκύψει η συνοχή, πώς θα περάσει η φιλοσοφία του συλλόγου και οι αρχές.

Το τελειωτικό χτύπημα ήταν ο τελευταίος αγώνας της εθνικής. Ναι. Τραγική διαπίστωση. Ο μόνιμος πρωταθλητής δεν είχε ούτε έναν παίκτη στην 11άδα! Ο Μαρινάκης θυμήθηκε τα περί εξελληνισμού. Προχθές στους Ζωσημάδες ήθελε να μάθει ποιος είναι ο Χαρίσης πριν ξεκινήσει το ματς. «Το νούμερο 15 είναι πρόεδρε ο παίκτης που θέλουμε», τον ενημέρωσαν.

Ηθελε να δει κι ο ίδιος περί τίνος πρόκειται. Μια μικρή λεπτομέρεια είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, λέγεται πως έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον συγκεκριμένο. Αυτό που μου σφυρίξανε είναι ότι ο πρόεδρος το πάει όπως το ξεκίνησε. Να μαζέψει τους καλύτερους Ελληνες και με ρέγουλα οι πωλήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Εκνευρισμός και επεισόδιο στον Ολυμπιακό